7/02/2012

MILK CHOCOLATE

bleiseri H&M, toppi Primark, housut Cubus, laukku kirppis, kengät Dinsko, rannekoru GT
//blazer H&M, top Primark, trousers Cubus, bag second hand, boots Din Sko, bracelet GT

No kökön kökkö. Niin ne menivät vaan italiaanotkin sitten häviämään niille hemmetin voittamattomille jalkapallokunkuille. Ehkä seuraavassa arvoturnauksessa voitais jo heti aluksi suosiolla sopia että eiköhän anneta toi pokaali nyt tästä ennalta jo tolle espanjan joukkueelle, mitäs tässä nyt suotta pelaamaan ruveta. Niiiin toivoin, että tänä vuonna olis ollut Portugalin, Englannin tai vaikka sitten edes ITALIAN vuoro mutta ei, pläähplaah tylsäksi käy. 


Mutta jjööö, niille keitä toi futis kiehtoo yhtä paljon kuin kilo...sitä itseään, voisin ehkä sanoa parisen sanaa myös tästä lauantaina päällä olleesta asusta. Ei, en mä ollut menossa mihinkään konferenssiin enkä bisnespalaveriin, vaikka näiden vermeiden perusteella saattaa hivenen siltä vaikuttaakin. Päälle nyt vain sattumalta päätyi astetta virallisemman oloinen, mutta toisaalta kaikessa väljyydessään päällä mukavan rennolta tuntunut kokonaisuus. Ruskean ja valkoisen yhdistelmä toimii myös aika kivasti, paitsi että nyt mulla alkoi hirveästi tehdä mieli Kinder Buenoa.
 Toppi leopardiyksityiskohdilla on Lontoon tuliainen keneltäs muulta kuin pettämättömän tyylitajun omaavalta ja makuni näköjään melekosen hyvin tuntevalta Mipeltä. Aikass napakymppi, ettenkö sanoisi. 


//This look from last Saturday may give the impression that i was heading to a conference or business meeting or something but nooope just a plain old Saturday, the outfit just came out looking a little formal than usual hehe. But that's alright i felt really comfortable in it and i think it's nice to look sharp even though you're not expected to :] 
My close friend got me that top with leopard details as a gift from London. She obviously knows my taste pretty well, bull's eye i'd say!

6 comments:

Nomsa Mangena said...

cute top! and i love the boots and blazer :)

www.representing-me.blogspot.com

Riikka said...

On kyllä tosi kiva toppi! Haluun primarkiin shoppailemaan, miksen mä koskaan löydä tuollaisia helmiä sieltä..

Outi said...

Nomsa Mangena: Thanks lovely Nomsa :]

Riikka: Kiitos! Ja mäkin haluan, ja ylipäätään Lontooseen käymään! Tuntuu että kaikki on olleet...paitsi minä :/ :]

fashion~enthusiast said...

You have such a sophisticated style love it!! :)
Taya xo
http://tayafrancis.blogspot.co.uk/

Amanda said...

Omg u look so damn chic!

Mira said...

IIIIIH tuliaistoppi! Sä näyttää kyl niin ihanalta sun päällä ja tossa kokonaisuudessa, oonpa ilonen että onnistuin tykästyttämään! <3 <3 <3 Oot rakas.