7/06/2012

SCISSORS AT WORK


HIPHEI taituroin tänään kämäsaksillani itselleni tommoisen kukkaishippihuitulatopin! Paidassa oli siis alunperin ärsyttävät lyhyet röyhelöiset puhvihihat, joista päätin hetken mielijohteesta hankkiutua eroon. Puhvihihoihin mieltynyt Outi on nimittäin jo kauan sitten taakse jäänyttä historiaa. Ei niissä nyt sinänsä mitään vikaa ole, ovat vain a) liian romanttistyttömäiset nykyiseen makuuni sekä b) mielestäni mun päällä erittäin epäimartelevat. No joka tapauksessa, oon niin iloinen että hoksottimeni toimivat kerrankin sen verran, että tajusin kokeilla tuon kanssa pientä tuunailua. Rakastan paidan värejä, kuosia ja hippihenkisyyttä mutta olin jo pitkään harmitellut sen pöljää mallia ja surkutellut, että kai se kirppispöytään pakostakin joutaa.  
Mitä tästä siis opimme? No ehkä ainaskin sen, että aina kannattaa ennen kirppiskassiin viskaamista ottaa pieni aikalisä ja tuumailla, josko käyttämättömäksi jääneelle vaatteelle vielä mahdollisesti olisikin jotain tehtävissä. 

//WOOHEY made myself this floral & somewhat hippie-ish vest today! It originally had short puffy sleeves which a) were a little too romantic and girly for my current taste and b) didn't really look that flattering on me. I just love how it turned out with such a small and simple change. Thank God i came up with a little diy-idea cause it would've been such a shame to let the top go since i happen to love the colour and the print so so much!   

3 comments:

Iina said...

vau! Taikaa :) Paita muuttuu heti :) Ihana :)

http://jivingsoul.blogspot.fi/

Magdaleena said...

Ihana toi sun paidan kukkakuosi! Ja paita;) Oon jo kauan yrittänyt etsiä jtn kivaa kukkakuosia kun osa on liian räikeitä, liian graaffisia tai liian romanttisia. Toi on just sopiva!:)

http://magdaleenanmatkassa.blogspot.fi/

Outi said...

Iina: No eiks ookin ihan pure magic! Heha, kiva siitä kyllä tuli :]

Magdaleena: Kiitos! Joo oon samaa mieltä, toi on sopivan "säyseä" eikä liian silmillehyppivä kukkaprintti :)