8/14/2012

DOTS, STUDS & FLOWERS

shirt & skirt SECOND HAND
bag & boots ZARA

Soooo i guess here's my take on this summer's famous hot trend print mixing. I figured a careful start would be at place cause i'd rather not have anyone's head exploding on account of me suddenly flipping and mixing together some neon coloured, crazy patterned print vomits over here. The end result is actually pretty harmonic, don't u think?

Miten on, alkaako jo mennä hermot tähän seinän edessä pönöttämiseen? Luottohovikuvaaja(t) on ikävä kyllä jo jonkin aikaa ollut poissa ympyröistä, joten teidän ja minun on nyt vain tyytyminen Sir. Jalustan avustamana räpsittyihin otoksiin. Mutta mutta eiköhän tässä piakkoin saada taas pientä vaihtelua näihin lokaatioihinkin. Ottakee rauhallisesti.
Tässä ois nyt sitten sitä kesän kuuman muodin mukaista printtien miksausta. Ei mitenkään kovin uskaliasta meininkiä mutta ajattelin, että ehkäpä hiukan varovaisempi alku olisi paikallaan, ettei kenenkään polla räjähdä jos mä yhtäkkiä sekoittelen täällä jotain neonväri/sahalaitakuvio -printtioksennuksia keskenään. 

1 comment:

Victoria said...

I absolutely love the print combination. You look amazing in it!

- Victoria
www.VICKITAS.com