8/22/2012

GUNMETAL

ring + bracelet combo NELLY.COM

Had been looking for this kinda bracelet+ring combo at least since last Fall or something but reeeally rarely actually spotted them anywhere....until (finally) last week i discovered this beauty at nelly.com. I think it's pretty cool except i had enormous difficulties putting it on the wrist myself (the package should've included someone who does it for you) and the fit could be a little tighter but in spite of these minor flaws i think i'll hang on to this one. What do you guys think?

Viime viikon lopulla postiluukusta kolahti pikkuruinen paketti jalometallia eteiseni lattialle. Oikeastaan jo viime syksystä asti on tullut haaveiltua jonkinlaisesta sormuksen ja rannekorun yhdistävästä koruhässäkästä mutta eipä noita juuri ole kaupoissa kovin kehuttavissa määrin kävellyt vastaan. No Nellyltä sitten vihdoin omani löysin. 
Aluksi korua sovitellessa totesin, että turkanen sentään, täähän jää auttamatta aaaivan liian lötröksi ranteesta, vaikka lukon kiinnittää ketjun kaikista sisimpään rinkulaan...Mutta sittenhän mä tajusin, että korunhan saa niin kireälle kuin haluaa yksinkertaisesti vain kiinnittämällä lukon vielä sisemmäksi yhteen noista rivistöissä olevista rinkuloista, lol. Ja kukaan ei epäilemättä tajunnut tästä selityksestä yhtään mitään.
Oli muuten myös ihan hemmetinmoinen taistelu ton lukon kiinnityksen kanssa, en suosittele kellekään, vähemmästäkin saa päänsä hajalle. Että miinuspuoleksi muuten liki täydellistä lähentelevälle korulle voisi lukea: tarvitsee lisävarusteeksi jonkun tyypin joka kiinnittää tämän ranteeseen. Muutoin kyllä aikamoisen mmmagee ilmestys, vai mitäs siellä tykätään?

4 comments:

tuulikaappikaupunki said...

Mä oon kans etsiny tuollaista, ei vaan oo mitään tarpeeks kivaa kävelly vastaan. Tuo Nellyn kyllä taitais mullekkin kelvata :)

2000 said...

Mullaki on niin pienet ranteet, että saattais tuska tulla tuollasta viritellessä.. :D

Outi said...

tuulikaappikaupunki: Joo, ehkä jossain GT:ssä lähinnä välillä näkynyt muutamia mutta korut tuppaa siellä olemaan yleensä turhan ylihinnoiteltuja :/ Mutta kiva jos nyt kolahti!

2000: Haha joo ja kun tosta lukosta oli ensinnäkin hemmetin vaikea saada edes minkäänlaista kunnon otetta...Tarttee varmaan varata aina kunnolla aikaa ton kanssa säätämiseen jos meinaa ajoissa päästä matkaan :D

stin said...

waw stunning bracelet <3