8/11/2012

MANGO SORBET

denim vest SECOND HAND | jeans ZARA | top H&M | heels DINSKO | bag SEPPÄLÄ
belt & golden cuff H&M

G'moooorning. Yesterday i wore one of the two great thrifted vests i recently came across. And luckily i did, they cost only one euros per each yeeee haaaaw!! First i was a bit doubtful about the colour but now that i've gotten used to it, i've really learned to love it. It's pretty unusual actually, not totally yellow but not orange either. It's kinda like...MANGO SORBET. 
BOO HOO only couple of days left of the Olympics, my life's gonna be so empty without them haha. I've been serioulsy addicted and gotten used to the fact that every day there's some exciting sport going on...Definitely gonna miss Usain Bolt's a.k.a. The Legend's craaazy runs. Love that guy!

Huoooomenta. Eilen yllä oli toinen UFFin euron päiviltä tehdyistä mahtavista liivilöydöistä. Olin aluksi ton värin suhteen kyllä vähän epäileväinen mutta mitä kauemmin mä sitä tässä olen nyt katellut, sitä enemmän olen alkanut siihen vakavasti ihastua. Aika jännä väri oikeastaan, ei ihan keltainen muttei oranssikaan. Sellainen...MANGOSORRBEE.

Mutta hei, mulla on vakava dilemma. Nimittäin OLYMPIALAISET LOPPUU ja mun elämään tulee suuri tyhjiö. Ei mua normaalisti mitkään urheilukilpailut juurikaan kummemmin liikuta, mutta ölyympialaiset nyt on asia erikseen (ja no futiksen EM- ja MM:mmät)...Ne on "The urheilukilpailut", jonne kaikki maailman huiput kerääntyy yhteen ja saa seurata lähes epäinhimillisen taitavia suorituksia niin lajissa kuin lajissa. Ja kaikenlaiset ääripäät kiehtoo ainakin meikäläistä.
Parasta on katsoa kisoja ja tarttua hyvin olennaisiin mieltä askarruttaviin seikkoihin kuten "millainen pakkeli oikein pysyy leviämättä noiden taitouimarien hullun vedessä riehunnan" tai "nauttiikohan toi hevonen (kyllä, katsoin yksi päivä jopa kouluratsastusta) tosta kasarirockin tahtiin sipsuttamisesta vai kelaakohan se että voi hele kaikkeen sitä täytyykin alentua". 
Kaikkein ikävin tulee tietenkin "The Legendin", Usain Boltin spurtteja. Olis kiva kokeilla juosta vaikka 200m Boltin rinnalla. Mä en ensinnäkään pääsisi ylös siitä hemmetin oudosta lähtöasennosta ja tulisin maaliin varmaan sellaset 40 sekuntia herraa jäljessä. Ja kisan jälkeen dancehall battle!! Jjjoooooooo täähän alkaa kuulostaa oikeesti hyvältä idealta...

4 comments:

ami said...

En voi kun allekirjottaa Olympia-ikävän. Huomenna viimeset finaalit!!! Eiii. Mä taidan ruveta seuraamaan NBA:ta.

Ira Kharchenko said...

You look fabulous! I love the outfit!

http://theprintedsea.blogspot.com/

Sparkle said...

so pretty. love that vest :)

xx

Outi said...

ami: Jeaaaah en oo aivan yksin kärsimykseni kanssa! En tiedä mitä teen kun maanantaina avaan telkun ja siellä ei mene urheilua :´(

Ira Kharchenko: Fabulous thanks to you my dear!

Sparkle: Thank you very much, i'm really lucky i found a treasure like that :]