9/22/2012

I WANT CANDY

lauantai-illan humppa :P
//to get your Saturday night groove on :P

Että niih. 

Jo sen reilun vuoden takaisesta lanseerauksesta lähtien, mä olen himoinnut Candya. Ja himoitsen edelleen. Kaikille lienee tässä kohtaa selvää, että kyse ei nyt tällä kertaa kuitenkaan ole ihan niistä supermarkettien tai leffavuokraamojen karkkivalikoimista.
Sokerisesta nimestään huolimatta Pradan uutukaisin ei ole ollenkaan mikään ällönmakea ja imelä karkkituoksu, vaan juuri sopivan erilainen ja jännittävä. T-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n. 
Nyt kun mun hajuvesivarastot vielä uhkaavasti hupenevat siihen malliin, että tuoksuhankinta oikeasti olisi kohta ajankohtainen....Ai mikä mua pidättelee? Kahiseva. Tai sen puutos. Tai se, ettei taloudellisen tilanteeni kannalta ole ehkä järkevintä sijoittaa sitä vajaan satasen verran pieneen pulloon tuoksuvaa nestettä.  
Onneksi mennään sentään kohti synttäreitä ja joulua...

Aah, tuoksut on niin ihania...Onkos siellä porukoilla jokin tietty lemppari? Nyt on kyllä aika monia hyviä uutuuksia saapunut kauppoihin. Chloén tuoksut ovat ikilemppareita myös.

No tää nyt oli vähän tällanen turha jöö...Mutta mikä tässä blogissa ei olisi? HA. Teki mieli postata. Hyvääääää illanjatkoa senkin kivat tyypit.
:]

//Did i make myself clear enough?
I. Want. Candy. Wanted it since the day of it's release about a year ago and still wanting it. It's different, it's exciting, it's perfect. Now that all of my perfumes are threateningly about to run out, the time for a new scent would be ideal. What's stopping me? Well, in short: CASH. More specifically, the LACK of it....
Well at least my birthday's coming up...and CHRISTMAS...So there's still a chance for me and Candy...
Do you have a specific favourite? I love Chloé's perfumes as well...

Yea i knoooow, pretty pointless post. I just felt like doing it in spite of that..:D Enjoy the rest of the evening. And weekend. 
:]

3 comments:

Mira said...

Joo ah allekirjotan kyllä tän hehkutuksen totaalisesti, on toi kyllä niin nannaa!

Anonymous said...

rihannan rebelle on ihana! <3

Outi said...

Mira: nnnnnamnamanamanamanamananaamnamanma.Okei tää oli ehkä separein kommenttivastaus ikinä. Mä olen väsynyt...8)

Anonyymi: Sitä en ookaan muuten tainnut tuoksutella, hintakin vähän kukkaroystävällisempi varmasti. Kiitos vinkistä! :]