9/13/2012

SKY BLUE

neule KIRPPIS | hame + rannekoru MONKI | kengät UFF | laukku ZARA
//sweater + shoes SECOND HAND | skirt + cuff MONKI | bag ZARA
Tämän viikon maanantai alkoi mukavasti mummelineuleessa. Tai siis neule oli mukava,  maanantai ei erityisemmin...
Neuleobsessiot alkaa muuten tällä suunnalla olla nyt kyllä sitä luokkaa, että lähes huokaisin tuskasta, kun keskelle viilenevää syksyä tänne päättikin sitten iskeä joku kummallinen kesäinen jälkihelle ja yhtäkkiä sitä huomasikin taas läkähtyvänsä ohuenohutta pitkähihaista paksummissa yläosissa. "Onneksi" tänään sentään ilmassa oli taas asiallista syysviileyttä. Mutta kyllähän mä senkin tiedostan, että pian koittaa vielä riittämiin niitäkin päiviä, kun jo pelkästä ulosvilkaisusta jäätyy jääkalikaksi, tuntuu että viisikään neuletta päällekäin ei lämmitä tarpeeksi, ja unelmoi niistä keleistä, kun ulos saattoi kevyesti lähteä ilman päällystakkia. Mutta murehdittakoon sitä sitten kun sen aika koittaa, eiks jjje? 

Ps. Huomenna suuntaan päivän koettelemusten päätteeksi (syksyn eka tentti, yök) vaihteeksi kohti Espoota ja jätän suosiolla giganttisen läppärini kotosalle, joten postausten osalta blogi hiljenee viikonlopuksi. Viimeistään maanantaina palaillaan taas, oi ylhäiset seuraajat.
Pps. Ikävä jankuttaa, mutta pakko vielä muistutella että jos et tähän mennessä ole klikkaillut tuota oikean sivupalkin TNS Galluppia ja vastannut muutaman minuutin päivästäsi vievään lukijatutkimukseen, niin teepä se pikimmiten, sillä tutkimus poistuu blogista muutaman päivän sisällä!!

Ouski kuittaa. 
:]

//Two words: KNIT FEVER. That's what's up over here atm. I desire knits, in LOTS of different colors, lengths and shapes.
Don't really have anything to add to that sooooooo have the most supadupafly weekend (lol don't know why my writing comes out so dorky today) you gorgeous people!!

Over & out. 
:]

5 comments:

Riikka said...

Mullakin on huomenna syksyn eka tentti ja olen kyllä lukenut niin huonosti että edessä taitaa olla eka hylätty pitkään aikaan :D Tsemppiä tenttiin!

LILLIAN said...

love love this outfit!
you have inspired me to recreate this look!

Xoxo Lil
www.studandsapphires.com

pipo said...

Täydellisin neule!

Outi said...

Riikka: Kiitos tsempeistä ja pidän peukkuja sulle, ettei tulis repua :]

LILLIAN: Wow thanks, that's so great to hear! :)

pipo: No eikös ookin aika symppis :] Mummoneuleet kunniaan! Mwhahah.

karina said...

OON OIKEESTI IHA IN LOVE TOHON SUN TYYLIIN O.O ihan sairaan upee !
http://karinanseikkailut.blogspot.fi/
liityin lukijaks :)