10/29/2012

ALL WORK & NO PLAY MAKES JACK A DULL BOY

neulepaita H&M | farkut GT | laukku 2ND HAND | buutsit DINSKO | vyö ÄIDILTÄ NAPATTU | kaulakoru LINDEX
//cropped sweater H&M | jeans GT | bag 2ND HAND | boots DINSKO | belt MOM'S OLDIE | necklace LINDEX
idpumpkin

Kurkuman(tai kurpitsan)oranssit housut olkoon tämänvuotinen kontribuutioni Halloweenin juhlistamiseen. Tämän enempää nimittäin tuskin jaksan kyseisestä juhlapyhästä innostua. Kauhuleffojakaan mulla ei oikeastaan ole juuri tapana enää katsoa, vaikka kyllähän ton Hohdon vois (silläkin uhalla että täytyy nukkua seuraavat kaksi viikkoa valot päällä) kurpitsajuhlan kunniaksi katsastaa. Hohto (The Shining -80, Kubrick) on mun mielestä edelleen yksi kaikkien aikojen parhaista ja oikeasti pelottavimmista kauhuleffoista. Suurimmaksi osaksi tämäkin on jälleen (kuten usein mielestäni onnistuneimmissa kauhuleffoissa) oikeanlaisen tunnelman rakentamisen ja poikkeuksellisen hyytävän äänimaailman ja musiikin ansiota. Niin ja kyllähän se Jackie boykin aika hyvin vetää >:]

Mutta mites toi poltetun oranssin ja sinisen yhdistelmä? Ainakin allekirjoittaneen silmään yllättävän hyvin toimiva värikombo! Jotain lehteä selaillessa osui silmiin ja oli sitten pakko heti kokeilla. Muuten melko beisikki asu saakin oman säväyksensä voimakkaasta värikaksikosta.
Niin ja kuten sivupalkkiin ilmestyneestä bannerista käy ilmi, se ois nyt vihdoin avattu kuulkaas hyvät naiset ja herrat. Ai mikä? No se INSPIREISSÖN. Jepa, Indiedaysin uudistunut sivusto avautui tänään kaiken kansan nähtäväksi ja käytettäväksi. Ja kylläpä aika pirun hyvältä näyttääkin!

Loisteliasta viikon alkua kamut!

//This shall be my (rather lame) Halloween contribution this year --> pumpkin colored jeans. I gotta say though, I'm really liking the blue+ burned orange color combo. It works surprisingly well, at least to my eye. Kept the rest of the look really simple cause I wanted the main focus to be on the two strong colors. 
Did you guys do anything special on Halloween?

Oh and as you can see from the right sidebar ladies and gents, IT'S FINALLY OPEN!! Indiedays Inspiration  
-->http://www.indiedays.com/inspiration Go and be inspired. :]

10 comments:

Linda Herranen said...

oooi tää on ihana asu! inspiroi niin paljon :)

Outi said...

Linda: Voi että, ihan mahtavaa kuulla! Kiitos :]

Anonymous said...

woow!absolutely amazing sweater and loove the pants!great match of colors <3

Milla said...

sulla on niin ihanat hiukset! :)

Sisko said...

You look great! Love your blog :)

Se on ihana!

Jess xx

http://sisko-blog.blogspot.com.au/

Milex said...

I may be in love with you.

Amanda said...

This look is gorg! I also love the color combination.. Omg you guys have snow already... I think that it's going to hit us too.. Very soon ; /

Outi said...

naya: Thank you, I think they make a nice pair as well! :]

Milla: Voi Milla, esiintyvät kyllä kuvissa enemmän edukseen kuin luonnossa, kiitos :]

Sisko: Thank you so much! Love the effort of writing in finnish as well <3 :]

Milex: Hahaha you and your comments always make me smile, you're too adorable <3

Amanda: Thanks Amanda! Yep, i know...it came really early this year BLAH....:/

Ida said...

Joo, olit aivan oikeassa, sun pukeutumisessa on paljon sitä, mistä itse tykkään:) ja tosi hyvät kuvat, tää on valitettavan harvinaista suomiblogeissa! Jään siis myös seurailemaan:)

Outi said...

Ida: Mahtavaa kuulla, oon myös ite aika kriittinen (etenkin omien) kuvien laadun suhteen ja siksi yritänkin tehdä parhaani niiden kanssa :] Jjjeii tervetuloa tyylillinen sielunsiskoni!