10/12/2012

BREATHIN' EASY

neule VERO MODA | housut H&M | laukku MANGO | wedget PIMKIE
//knit VERO MODA | trousers H&M | bag MANGO | lace up wedges PIMKIE 
nahkaranneke H&M MEN | sormus KAPPAHL
//leather cuff H&M MEN | ring KAPPAHL

Huooomentapäivää!
Toissapäivän kaupunkikiertelyn releet siinä, olkaapi hyvät. 
Mulla on tällä hetkellä niin hyvä mieli kaikesta ympärillä tapahtuvasta kivasta, että en oikein tiedä miten päin olla. Hehkuttaa ja huutaa talon katoilta en viitsi, koska a.) tiedän, että se saattaa ärsyttää monia, b.) jos liikaa tätä fiilistä ääneen julistan, kaikki kuitenkin kohta kusahtaa pahemman kerran. Eh, pientä pessimistin vikaa? Kyllä mussa on aina vähän ollut... eli ajattelen helposti, että ei mitään hyvää, ilman että jotain pahaa seuraa heti perässä.

Joka tapauksessa, jonkun kauhean päälleni lankeavan kirouksenkin (apua) uhalla uskaltaudun varovaisesti toteamaan, että tässä hetkessä on aika ekstrasuperiloinen ja onnellinen olotila. Täytyy koittaa muistaa niiden ei-niin-mieltä ylentävien- hetkien ja päivien koitaessa, että tällaistakin on ollut. 
Toivottavasti sielläkin olis kaikilla mahdollisimman hyvä mieli ja aihetta hymyyn pienten tai suurempienkin vaikeuksien keskellä :]

Nyt kohti viikonloppua kuomaset!

//G'mooorning ladies and gents! Here's a look from a stroll around the city a couple of days back.
Do you know what? At this moment, I gotta say I'm feeling really happy, excited and elated about everything that's happening around me. I rarely shout these things from the rooftops or even dare to say positive feelings out loud cause I'm afraid I'll just jinx myself and sooner or later something bad's gonna happen... I guess there's always been a little pessimist living inside of me, haha. But now I feel like taking the risk and so I'll just quickly announce: I  IZ  REALLY HAPPEEE RIGHT NOW, and pretend I didn't just say that. I gotta remember this feeling when it feels like the sky is falling down on me again.

Hope all of you lovely people have lots of things to smile about in your lives.
Now let's head towards the weekend buddies, WOOHAY!  :]

9 comments:

Anonymous said...

Ihana meikki, ja neule, ja itseasiassa koko asu. I'm happy because you're feeling happy :) <3
Päkä

Outi said...

:] <3

JANELLEINC.COM said...

love that happy feeling :) and this is like my go to favorite kind of casual fall look :)

JANELLEINC.COM

Mira said...

Toi meikki sopii sulle niin hyvin, sä oot niin jumalaisen kaunoinen punahuulissas ja bambisilmissäs. <3 ja ihanaa iloa, tartutit sitä vähän muhunkin. :')

Lau said...

Uuuu uuu mä voin huutaa sun puolesta: JEEEEEEEEE! :)) happy feelings rule!

TheStrawberryFields said...

Very chic look i adore the bag!

Katja said...

Upea asu! Arkeen sopiva, mutta kuitenkin todella tyylikäs! :) Tosi luonnollisia ja rentoja kuvia oot saanut noinkin vilkkaalla kadulla.

Amanda said...

Oh you look gorgeous I love what you are wearing... Oh and I'm so happy for you keep doing what you are doing and stay positive ; ) I hope u had a good weekend

Justina said...

Love this outfit, it's so chic!!!

xx,
J
www.abentpieceofwire.com