10/25/2012

KÄRPÄSENÄ KATOSSA

takki VERO MODA | paita H&M | hame SOKOS | kengät O.I.S. | laukku UFF | sormus GLITTER | arskat TALLINNASTA
//coat VERO MODA | top H&M | skirt LOCAL SHOP | wedges O.I.S. | bag THRIFTED | ring GLITTER | sunnies FROM TALLINN
aurinkokin käväisi vaihteeksi tervehtimässä :]
//the sun came out to say hi for a change :]

Jjehuuu! Vihdoinkin pääsen esittelemään teille jo taannoin parisen kuukautta sitten tehdyn talvitakkihankintani (no eihän tämä nyt siis ihan millään hc-pakkaskeleillä tietenkään mene), josta taisin muutaman sanasen mysteerisesti tuolloin vihjatakin.  
Ihastuin takkiin välittömästi (siitäkin huolimatta että se on musta), sillä sen 60-lukuhenkinen suora malli yhdistettynä mielenkiintoisiin pieniin yksityiskohtiin, kuten hauskoihin kiiltonahkataskuihin ja maltilliseen dippihelmaan, tekevät siitä kaikkea muuta kuin tylsän ja tavallisen. Kuvista ei ehkä kovin hyvin erota, mutta takin hihat ja takaosa ovat myös eri matskua kuin sen pehmeä bukleevillainen etuosa. 

Tällä hetkellä köröttelen (tai ehkä osuvammin kuvailtuna kiidän) EB:llä kohti Helsingforsia ja paahdun, koska mulla on seitkyt kerrosta vaatetta päällä ja bussin lämmitys on jollain Sahara-asteella. Katotaan josko sitä sais kuvailtua vähän Porvoo-matskuakin vaihteeksi vaikkapa seuraavaan viikkokatsaukseen. Niin ja kuten tarkkasilmäisimmät teistä saattoivat havaitakin, sellaistahan ei siis viime sunnuntaina tosiaan tippunut, koska kuvamateriaalia ei viime viikolta oikein tahtonut kertyä nimeksikään. Joten ensi sunnuntaina pläjäytetään sitten tiskiin kuvakertymät kahden viikon ajalta, jjeje :]

//Yippeee! Finally get to introduce you guys to my newest and dearest winter coat that I already purchased a couple of months ago. What I love about this coat, except the cute 60's vibe cut, are the little details (the patent leather pockets, slightly dipped hem) that make it unique and interesting in spite of the straight and simple shape and "boring" black color. Oh and also, you might not see it from the pics that clearly but the front is actually different (boucle wool) material than the sleeves and the back. Nice huh? 

8 comments:

Katja said...

Miten hieno takki, selkeästi yksi tämän syksyn/talven upeimmista yksilöistä. :)Nahkaiset taskut ihan huikeet!

Katja said...

Heii, minäpä listasin sinut Liebster-tunnustukseen!<3

http://neverlandkatja.blogspot.fi/2012/10/liebster.html

Milex said...

too perfect to be true

Outi said...

Katja: Ihanalle Katjaselle tuplakiitokset <3 :]

Milex: Haha you're too kind, thank you <3

Milla said...

tosi hyvän näköin takki ! hauskat nuo taskun suut :>

Ansku said...

On kyllä kieltämättä magee takki! Tosin sitäkin enemmän ihastelen upeaa sormustasi :)

Anonymous said...

Sulla on kyllä aivan ihana tyyli. :))

Outi said...

Milla: Kiitoksii! Joo ne on aika veikeet kyllä :]

Ansku: Kiitos! Tosta ristisormuksesta on kyllä niin tullut mulle se (anteeksi maailman kulunein fraasi) "luottokoru", se vaan sopii kaiken kanssa :]

Kertu: Kiitos sulle aivan ihanasta kommentista :>