10/22/2012

SECRET WINDOW

neule GT | paita ROMWE.COM | legginssit SEPPÄLÄ | buutsit + laukku ZARA
//knit GT | blouse ROMWE.COM | leggings LOCAL SHOP | boots + bag ZARA
ristikorvis GINA TRICOT | rannerenkaat H&M
//cross earring GINA TRICOT | bangles H&M

Jahas, se olis viikon paras päivä ja kaikkien lemppari mmmmuaanantai taas käsillä hyvät immeiset. Ja tässä olis puolestaan melko rennohkoa asua viikonlopulta.
Yliopistolla alkoi juuri periodinvaihto-(ts. luentovapaa)viikko, mikä tuntuu sinänsä hassulta, kun koko alkusyksy on tuntunut muutenkin melkeinpä lähinnä lomailulta, mitä nyt olen muutaman hassun kerran viikossa luennoilla istunut. Kyllä mä tiedän, että sekin vaihe, kun mä väännän hampaat irvessä neljää esseetä samanaikaisesti hakatessa päätäni tenttikirjoihin, on vielä tuloillaan, joten ehkä pitäisi vain iloita tästä stressivapaasta olotilasta, mutta....äääh en tiedä, on jotenkin syyllinen olo. Sitä se kai tämä jatkuvaa suorittamista, kiirettä ja yliahkeraa tsiljoonan asian samanaikaista hallitsemista arvostava yhteiskunnallinen ilmapiiri teettää...
Njjaah, ehkäpä mä voisin tehdä vaikka vaalikoneen ja tallustella kirjastolle antamaan ääneni jollekin onnekkaalle, miljoonien vihaisten ja tyytymättömien ihmisten asioista päättämään halajavalle innokkaalle kandidaatille. Mahdollisesti siitä seuraa edes hetkellisesti omaatuntoa huojentava tunne siitä, että ainakin yhden kansalaisvelvollisuuden olen kuuliaisesti hoitanut pois päiväjärjestyksestä.
Huomiseen kaverit! <3

//So it's Monday a.k.a. "the best day of the week" at hands again folks. And here's a look from the weekend for ya. Knitted sweater, pair of leggings and studded attitude boots --> an outfit doesn't get any comfier from this. And sometimes that's the only thing that you're looking/aiming for. Some comfort. 
Hope everyone's week started in good spirits, see you tomorrow guys! <3

2 comments:

Senja Y said...

Tosi kiva asu, ihana tuo neule :)

Living_in_aShoe said...

so beautiful! I love the layering!