11/06/2012

FOGGY BUSINESS

idasu
(i knoooooow slight hand manners there....but i had  a really crappy posing day altogether so go easy on me...:/)
                paita/shirt GT | hame + laukku/skirt + bag ZARA | bleiseri/blazer 2ND HAND (UFF) | kengät/shoes SKOPUNKTEN | kaulakoru/necklace UR & PENN

Öö, mites toi sumu? Ehkä jossain määrin mieltä alentavaa aamulla ulos kämpiltä kömpiessä, mutta kieltämättä aavemaisen kaunista kuvissa. 
Antakaas kun mä nyt hetken hekumoin uutta mustaa megapaksua ketjukorulöydöstäni. Ensinnäkin, mistäs tää tällanen Ur&Penn putiikki näin salakavalasti mun eteeni putkahti? Miksi en aikaisemmin ollut hoksannut kyseisen liikkeen olemassaoloa? Tai mikä tärkeintä, että sieltä löytää aika hemmetin hienoja koruja? No, innostuin tässä vähän googlettelemaan ja opin, että suhteellisen "uusi" ketjuhan (siis täällä Suomen puolella) onkin kyseessä; ensimmäinen liike avattiin näemmä vasta reilu vuosi sitten Lahteen ja sen jälkeen U&P -korut ja kellot ovat levittäytyneet niin tänne Turkuun, kuin Tampereelle, Rovaniemelle, Jyväskylään, Kouvolaan ja Hyvinkäällekin. Valikoimahan painottuu siis enimmäkseen kelloihin, mutta korut ovat kyllä myös varsin mukavasti edustettuina. Ja huom. turkulaiset, Hansan Kultatalon liikkeessä oli ainakin vielä toissapäivänä tarjous kaulakorut 2 kpl 12 e ja korvikset 2 kpl 6 e, WOHOO. Mustan ketjun lisäksi tää koruhaukka saalisti mukaansa lisäksi yhden superkauniin ristiriipuksen. Tulee varmasti pikapuoliin vilahtelemaan asukuvissa.

Niin ja selvyyden vuoksi, näähän eivät sitten ole mitään mun blogisponsoreita ahaha (i wish), kunhan muuten innostuin fffiilishtelemään :]

//Hmm how about that fog, eh?  Can feel quite depressing stepping outside your door  to a foggy and gloomy morning but gotta say, at least it photographs beautifully!
I'm head over heels in love with my newest jewelry addition, the chunky black chain necklace. The shop where I purchased it was a completely new discovery for me as well. It was this Swedish (i think??) store called Ur&Penn, where they mostly sell watches but I (obviously) found their jewelry selection quite satisfying as well. In fact, besides this one, a beauuutiful cross pendant found itself a new home in my loving care :] You'll be seeing it in future outfits fffo sho!
Now I gotta get ready for dancehall class...B-B-BACK IT UP GAL. 
:D

10 comments:

Riikka said...

Mä näin Ur&Pennin mainoksen viime viikolla jossain lehdessä ja oli pakko käydä siellä, mäkin olin kokonaan missannut koko kaupan olemassaolon ennen sitä :D Tai olen mä sen siinä kultatalossa nähnyt, mutta jostain syystä olen luullut että siellä on vaan jotain tosi kallta koruja, jotka ei ole yhtään mun tyylisiä.

Outi said...

Riikka: Jooooo siis aivan samat ennakkoluulot mulla, haha! :D Yllättävän paljon sieltä kyllä lopulta löytyi kaikenlaista omaan tyyliin istuvaa :O

Reetta said...

Vautsi, olet taas niin upea ja tyylikäs! :)

Nomsa Mangena said...

Love this look, the skirt is my fave part! Been looking for one similar of so long now xx

Giveaway on my blog!

www.representing-me.blogspot.com

Outi said...

Reetta: Äää oot niin ihana kun jaksat/viitsit niin ahkerasti kommailla, kiitos siitä <3 :]

Nomsa: Thanks Nomsa, glad you like it :] And I'm sure you'll find yours soon as well!

Janina said...

Ihastuttava asu! Rakastan koko asua, varsinkin sitä kuinka yhdistit tuon bleiserin! :-)

Anonymous said...

Voi että sulla on kertakaikkisen ihana blogi. :) Ihanan persoonallisia asuja ja selkeä ulkoasu. <3

Outi said...

Janina: Kiitos!! Bleiska oli kyllä huippulöytö, ihastuin erityisesti sen hieman harmaaseen vivahtavaan valkoiseen väriin :]

Kertu: Äää tulee aina niiin hyvä mieli tämmösestä palautteesta :] Kiitos aivan älyttömästi <3

Amanda said...

How stunning! Have fun at your class =)

Rena said...

I love your outfit, it's gorgeous :) The blouse is great! And your blog is gorgeous, too! I definitly will visit it again :)