11/15/2012

PEACE

sormus/ring GINA TRICOT
idnowistyleneule
neule/sweater NOWISTYLE | hame/skirt VILA | laukku + kengät/bag + shoes 2ND HAND | kauluskoru/collar necklace GT

Moooj!
Sorgeporge, en ehdi nyt sen kummempia kauheasti lörpötellä kun postailen bussista ja eihän täällä tietenkään  ole huomioitu mun äkkinäistä bloginpäivitystarvetta pistorasioin. Joten kämäkoneeni akku siis sammahtaa piakkoin. 
Mutta siis, päällä on tosiaan välittömästi mun lemppariksi Nowistyle -lähetyksen antimista noussut printtisvetari, jonka paketin avattuani kiskaisin kirjaimellisesti miltei saman tien päälle. Pidän kovasti paidan neutraaleista harmaan ja vihreän sävyistä, jotka luovat kivan kontrastin räväkän leoprintin kanssa. Mistäköhän kummasta siellä on kekattu (en siis valinnut vaatteita vielä tällä ekalla rundilla itse), että täällä ollaan varsin mieltyneitä eläinkuoseihin, heha. Vai onko toi nyt eläinprintti vai näänkö mä vaan automaattisesti kaiken täplikkään jonkin kissaeläimen turkkikuviointina?...No, kukin nähköön printissä ihan omat freudilaiset mielleyhtymänsä, ei sillä  nyt kauheasti ainakaan mulle loppupeleissä ole niin suurta merkitystä :]

//Hey! Just a quick post this time, I'm blogging on a bus and my laptop battery is reaaally really low. Soooo, the sweater I'm wearing immediately became my favorite of the Nowistyle pieces I received! I literally threw it on as soon as I got it out of the package. I just love the neutral grey and green colors which make a nice contrast with the bold animal print :]

8 comments:

Sita said...

Söpö Outi :)

Anonymous said...

Mun on nyt pakko kysyä, että mitä ihmeen hyötyä tosta sun ja tän Nowistyle nettikaupan yhteistyöstä on meille lukijoille? Mulla ei oo mitään blogien ja nettikauppojen yhteistöitä vastaan, on ihan kiva nähdä vaatteita ite bloggaajien päällä jne. Mutta tää kyseinen yhteistyö on kertakaikkisen hämmentävä. Kyseinen nettikauppahan ei toimita Suomeen, joten jos joku lukijoista sattuukin bongaamaan hienon vaatteen sun päällä ei oo toivoakaan ostaa sellasta? Miten tää nettikauppa siis hyötyy siitä, mitään uusia asiakkaitahan he eivät saa? Ja ihmetyttää, kun itse esitit asiaa, että meille lukijoille on tosi kivaa kun päästään kattelemaan näitä uusia vaatteita sun yllä. Onhan se joo tosi kivaa katella, että tollasiakin vois ostaa jos sattuis asumaan Japanissa. En siis vaan ymmärrä mikä tässä on ideana?

Janina said...

Ihana asu, TAAS! :-D
Olet kyllä niin kaunis ja sun ruskeat silmät on upeat!

Nomsa Mangena said...

I love this look! That jumper is sososososo nice!

www.representing-me.blogspot.com

Outi said...

Sita: Söpö Sitapas :]

Anonyymi: Toki saa kysellä! Ja juu, ymmärrän täysin kyllä pettymyksen ja harmituksen siitä, etteivät tuotteet ole suomalaisten saatavissa :/ Totta puhuen pidin itsekin itsestäänselvyytenä että toimittavat Japanin ulkopuolelle, kunnes paketin jo saavuttua sitten selvisi että näin ei olekaan.
Mutta siis käsittääkseni se hyöty mitä HE tästä saavat on ihan yksinkertaisesti näkyvyyttä tuotteilleen, mulla on kuitenkin tuolla LB:n puolella enemmän seuraajia kuin täällä ja siellä myös esimerkiksi japanilaiste käyttäjien määrä on melkoisen korkea. Lisäksi he haluavat (esim. romwen tapaan) esitellä sivuillaan tuotteitaan juuri bloggaajien päällä heidän stailaamissaan asuissa, ja tätä varten heillä on myös sivuillaan tuo mainitsemani Stylebook -osio.

Mitä taas tulee blogin lukijoille tästä koituvaan hyötyyn, niin riippuu vähän miten kukin tahollaan yleensäkin kokee "hyötyvänsä" blogien seuraamisesta. Mulle itselleni ei esimerkiksi ole niinkään tärkeintä päästä ostamaan blogeissa esiintyviä vaatteita. Monien muiden blogiharrastajien tapaan, luen useita ulkomaisia blogeja, joissa lähes kaikki vaatteet on paikallisista liikkeistä ja nettikaupoista, joihin mulla ei ole mitään mahdollisuuksia täältä Suomesta käsin päästä käsiksi, mutta en silti koe myöskään menettäväni mitään.
Eli suorana vastauksena kysymykseesi, mitään välitöntä "hyötyä" (alennuskoodeja, arvontoja yms.) tästä ei lukijoille siis koidukaan, mutta oletan(?) että monelle heistä yksi merkittävä motivaattori seurata tätä blogia on juuri asukuvat ja asukuvamateriaalin tuottamisen, sen vaihtelun ja monipuolisuuden kannalta tämän voi (halutessaan) ajatella myös lukijoiden kannalta ihan positiivisena hommana :]

Janina: Nooo en tiedä yhdynkö tuohon mutta suuret kiitokset aina niin kauniista sanoista <3 :]

Nomsa: Thanks, I'm glad you like it :] I'm in love with that sweater as well <3

Sisko said...

I loveeeee this look! It is great!!! The skirt is just so cool and I love your accessories :)

Jess xx

http://sisko-blog.blogspot.com.au/

Laura said...

ihanat vaatteet voi vitsi<3 aah!!! Kyllä toi neule on mun mielestä leokuvioo :D

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

Mira said...

Kreisitäydellinen asu tää kyllä, toi leoneule on ihan megapop! <3 i'm looving it!