11/01/2012

TÄPLIKÄS TARJOILIJA

leoneuletakki/leo cardi NELLY | paita/shirt GT | hame/skirt H&M | laukku/bag 2ND HAND | kaulakoru/necklace WESTYLE.FI | sormus/ring KAPPAHL

Mmmoikha! Ja mainiota marraskuuta! Aivan järkyttävää tajuta, että seuraava kuukausi on jo JOULUKUU...Minne syksy katosi?

Pitkästä aikaa jouduin itse asukuvaushommiin ja olin jo unohtanut kuinka vaikeaa puuhaa itsensä kuvaaminen voikaan olla. Plus että mulla tulee aina jostain syystä kauhean kuuma ja hiki kun siinä aikani sähellän ja sohellan. Enkä mä VIELÄKÄÄN ole saanut aikaiseksi sen kaukolaukaisimen hommausta. Lusmu minä. Lusmu myös siinä mielessä, että istun koneella sen sijaan, että olisin combatissa iskemässä nyrkkiä toisen perään. Jep, jumppailut tuppaa jäämään syystä tai toisesta väliin harva se päivä...Mulla on näköjään menossa varsinainen lusmuseason. No okei, kyllä mun päässäkin jyskyttää tällä hetkellä aika ison luokan hedarinpoikanen, jos nyt oikein selityksiä etsimällä etsitään...Asiaa ei yhtään auttanut se, että kesken luennon vierustoveri alkoi putsata silmälasejaan jollain aika pistävänhajuisella desinfiointilitkulla. Auts.

Oon aivan hulluna tuohon Ginasta bongattuun cropattuun löysähköön kauluspaitaan. Se on niin hemmetin monikäyttöinen! Heitin paidan ja hameen päälle vielä oversize leoneuleen karistamaan liiallisia katolinen koulutyttö (tai vaihtoehtoisesti tarjoilija) -viboja. 

//Hiya guys! And welcome November! Oh my gosh, it just struck me that December is only a month away...weiiiird...I mean, where did Fall go?
Hadn't photographed myself in a while and I'd forgot how difficult it is...But I guess (and hope) the end result turned out decent enough. 
I gotta say, I'm crazy about that white crop shirt, it's so damn versatile. I guess it doesn't have its "classic piece" status for nothing :) Threw on the oversize leo cardi to tone down the catholic school girl (or waitress) vibes of this look.  

8 comments:

Reetta said...

Ihana tuo neuletakki! Kuvio on huippu ja näyttää lämpimältä :)

Sisko said...

Loving the cardi! Gorgeous!

I can't believe it's already November as well!

Jess xx

Outi said...

Reetta: Kiitos! Juu leopardi on kyllä mulla aina ollut sellanen kestoprinttisuosikki :] Kovin lämmin tuo ei kyllä ole, matsku on sen verran ohutta, mutta onneksi voi aina kerrostaa!

Sisko: Thankie thanks! Yeah i knoooow, time is going crazy fast...and i don't like it :/

Anonymous said...

stunning cardigan and lip color!
what lipstick is this?

XOXO Lea
www.velvetmolecules.com

Amanda said...

Oh I need to learn to take pics inside.. You are good at it... I'm completely amaze that it's November already.. So crazy l! Oh and I totally love this look : )

Milex said...

everything looks so good, impressing.

Outi said...

Lea Lillith: Thank you! The lipstick is from an old L'oreal Color Riche Star Secrets collection (shade 710 Penelope Red) I'm pretty sure they don't sell it anymore though :/

Amanda: Oh I'm so glad to hear that, I always worry about my indoor pics..thanks a lot Amanda <3 :]

Milex: Big thanks again hun <3

Lula said...

Sulla on kyllä ihana tyyli! :)