12/02/2012

FALALALALA LALA LA LA...

Valkeaa joulukuuta!

Nyt se on sitten täällä, ei käy asiaa enää kieltäminen. Talvi siis. Mutta viimeistään lumentulon myötä heräsivät myös meikäläisen joulunodotusfiilingit. Heräsivätpä jopa siinä määrin, että kesken kirppiskamojen lajittelun löysin itseni penkomasta minikuustani ja koristeita ulos pahvilaatikoistaan. Innostuin siinä puuhastelun lomassa räpsimään myös muutamia kuvia. Saadaan (toivottavasti) vähän jouluista fiilinkiä ja tunnelmaa tänne bloginkin puolelle :) (ja joo kyllähän näitä näkyi täällä jo viime jouluna, mutta sitä ei lasketa koska ne tuli tuolloin kuvattua rupusella digipokkarilla, eivätkä yli puolet lukijoista ole noita kuvia koskaan kyllä nähneetkään...ainakaan toivottavasti :P)

//Hey there, and happy December!

There's no point denying it any longer, winter's here. Yup, It's been snowing like at least three days in a row now. But along with snow comes that Christmasy feeling as well. Yesterday I got all Christmasy myself and in the midst of going through my clothes and sorting out things to take to the thrift store, I suddenly found myself rummaging around my Christmas decorations box and pulling out my tiny white tree from under the bed. Took a few photos to (hopefully) spread some of that Christmas spirit here in the blog as well :)
Huomasin, että heivasin menemään ne vähätkin ruskeat vaatteet mitä kaapista löytyi. Mistäköhän moinen ruskafobia? O__o
//Noticed that I tossed all the brown colored pieces I had. What's whit the brown-o-fobia? O__o
Turkulaiset, olkaa kilttejä ja sanokaa mulle joku hyvä kirppis missä myydä omia rytkyjä? Tähän asti olen pitänyt pöytää Porvoon kirppareilla, mutta enää ei välttist oikein jaksaisi sitä kamojen eestaas roudausta :/
Heippa satiininauhakenkulit. On tullut aika jatkaa eri suuntiin.
//Bye bye satin laced beauties. It's time for us to go our separate ways.
Sininen nauha kapuaa kuuseen Itsepäisyyspäivänä.
//The blue ribbon for the 6th of December when Finland celebrates it's independence :)
Lempparikoriste. Muistaakseni viime jouluna Stockalta hankittu.
//My favorite of the lot.
Aika lailla pitkälti samoilla koristeilla menty nyt jo muutama joulu. Tänä vuonna ajattelin kyllä hieman uudistaa kuusen ilmettä. Ei mitään kovin radikaalia, joku pieni paketti sellaisia jotain kivoja minipalleroita.Tai mustia kimaltavia POROJA mitä näin Stockalla...JOOOOO!!
Kuusi epämääräisenä läjänä
Jalka paikoilleen ja...
OI KUUSIPUUUU
En jaksanut vielä koristella. On se ihan kaunis toisaalta noinkin!
idkenkäkoriste
Latvatähti :]

Onks siellä porukoilla koristeet ja kuusi jo iskussa? :D Vai löytyykö täältä kunnon jouluhaterseja? Ei se kuitenkaan aina ja kaikile välttämättä niin suurta iloa ja riemua merkitse. Silloin on kieltämättä pyllystä, kun kaikki ympärillä touhottaa :/

3 comments:

Amanda said...

Oh what a lovely posts! Y totally gut me in the Christmas spirit now ;)

Outi said...

I'm really happy to hear you liked it Amanda :) <3

Anonymous said...

Helou satiininauhakenkulit, voitte tulla meille asumaan :D
Ihana kuusi myös!