12/31/2012

SNAPSHOTS FROM WEEK 52

Heimoihei.


Tiedän, että moni teistä alkaa varmasti olla jo sen verran uuden vuoden fiilingeissä, että niinkin kaukaiseen kuin viikon takaiseen jouluun palaaminen saattaa tuntua hivenen nihkeältä. Mutta nämä ovat vipivimpat jouluaiheiset kuvamatskut mitä multa löytyy, 'mma vannon!

***
Hey guys, I know that some of you might be a little sick of Christmas stuff already since New Year's is just around the corner and all but these shall be the LAST Christmas related pics from me, I swear :)
idtapsa
I iz wrapping myself
Joku jouluhullu/Some Christmas wacko
Aattona vähän pyrytti/It snowed just a tiny bit on Christmas night
Pääsyyllinen jouluähkyyn
Tapsa muni kinderin
//Tapsa laid an egg. It was a Christmas Eve's miracle, LOL.
Vähän erilainen lumiukko
//Different kind of snowman..I kinda like it.
Päkä mallaili iskän jättiläisjalkineita.
//My dad's boots, borrowed from a giant apparently.
Eräs päivä vaihdoin kinkun ja laatikot Nepalilaiseen. Tykästyin aivan hulluna!
//Tasted Nepalian (Nepal? Nepalese?) for the first time in my life. And it was HELLA GOOD.
No ei välttist näytä miltään kulinaristiselta ihmeeltä mutta oikeesti, hemmetin hyvää oli.

Mitään hohdokasta Uuden Vuoden postausta tuskin on luvassa, sillä en ole jaksanut järkätä mitään leffaanmenoa ihmeempää häppeninkiä tälle illalle. Ensi vuoden puolella palaillaan taas asu- ja luultavasti ehkäpä jonkinmoisen alelöytöpostauksen (löytyykö kannattajia semmoiselle?) muodossa. 

Ilman sen syvällisempiä analyyseja vuoden 2012 kulusta haluaisin kiittää tämän blogin lukijoita kaikista kommenteista ja kivoista sanoista, mitä olette mulle vuoden aikana kirjoitelleet ja ylipäätään siitä, että juuri tämän sivuston päätätte uudelleen ja uudelleen auki klikkailla. Se merkkaa aika paljonkin. 

Olkoon vuosi 2013 onnellinen ja menestyksekäs, tai edes ihan kiva, teille jok'ikiselle loistotyypille siellä ruudun toissapuolen!

Rakkaudella,
Ouski

***
Without looking back to 2012, I'm welcoming 2013 with open arms and wishing each and every one of you the happiest year to come! Also, I wanna thank you all for the sweetest words you've wrote to me during this past year and for clicking open this humble site of mine time and time again. It really means a lot.

Much love,
Outi

4 comments:

Leah R. said...

cute pictures! love your camera! u have really good style too :) happy new year! xx
thefrillseekers.blogspot.com

Anonymous said...

Ihan muute vaan tulin kyselemään, että tykkäätkö etunimestäsi?:D Oen itse myöskin Outi ja en tykkää nimestäni yhtään!!

Outi said...

Leah R.: Thank you so much for the sweet comment! <3

Anonyymi: Hahaha, joo on mulla ainakin nuorempana ollut kauheita angsteja vanhempia kohtaan kun päätyivät näinkin latteaan nimiratkaisuun (tai kuulemma aloite tuli isosiskoilta) mutta nykyisin hyväksyn ja pidän Outista enemmän kuin ennen :] Joskus nuorempana uhkasin vielä nimenvaihdolla mutta en mä oikein enää voisi kuvitella olevani mikään muu kuin Outi. Koska se olen minä :D Parasta vain siis opetella tykkäämään niin nimestään kuin itsestään ja siihen on onneksi koko elämä aikaa.

Coline Chavaroche said...

So cute your pics are awesome !

Http://Fashioneiric.blogspot.com

Coline.