2/28/2013

MONROE

idmarilynbeanie
paita/shirt GT | farkut/jeans TOPSHOP | takki, laukku ja kengät/bomber, clutch & shoes H&M | pipo/beanie 2ND HAND

Paluu tutulle ja turvalliselle graffiti(tai siis töherrys)seinämälle, ahaha. Sori jos nyt joitain jo kyllästyttää tämä ainainen saman seinän edessä jöpöttäminen, mutta toi paikka on vaan niin kätsysti tässä lähellä ja tarpeeksi hiljainen, jotenka kuvaushommatkin hoituvat sitten myös aika sutjakkaasti. Mutta jahka tässä nyt olosuhteet muuttuvat hippasen keväisemmiksi/kesäisemmiksi, ajattelin lähteä jalustan kanssa vähän kauemmaksi seikkailemaan ja etsiskelemään mahdollisia uusia jänniä kuvauslokaatioita.

Sitten jos mentäis asian ytimeen. Mitäs tuumaatte viimeisimmästä, oikeesta JYTKY-päähinelöydöksestä? Viittaan siis tietenkin valkoiseen Marilyn-pipoon, jonka löydöspaikkana oli mikäpä muukaan kuin UFFipuffi. Mä tykkään että se on aika mmmieeeelenvikasen hieno. Ehkä vähän reilummankokoinen tosin, mutta eipähän ainakaan tarvitse sitten ihan pipo kireellä kuljeksia, ehheh. Mä en henkilökohtaisesti mikään suuri Marilyn-fani ole ikinä ollut, mutta pipon idea (ei kuvaa, vaan pelkät piirteet, joista tunnistaa kuka kyseessä) oli niin hauskasti toteutettu, ettei oikeastaan niin väliä kenen naama siinä koreilee. Ja valkoinen värikin saattoi hieman edesauttaa melko pikaisen ostopäätöksen syntymistä, heha.

***
Aaaaand back to the good old graffiti wall, haha. Hope you're not too tired of seeing it, that place is just so conveniently situated (=near where I live) and deserted enough, so I quite like taking pics there. 
But hey, what d'you think of my new fabulous Marilyn beanie? I think it's insanely cool and not just because of the white colour, hehe. I like how it doesn't show the whole face but just the features which still make the person on it recognizable. Saw it at a thrift store and didn't really think twice if I should get it or not! :)

7 comments:

Milla said...

Mun on pakko saada kevääksi bomber-takki! Ne on niin mageita!

Toi pipo on hieno! :)

Outi said...

Oi mä oon kyllä kans ihan täysillä mieltynyt niihin!! Mahtavia kavereita kaikenlaisten ylä- ja alaosien pariksi! Ja kiitos :]

Agnieszka (Aga) Guerrero Olesinska said...

Cool hat
Kisses
Aga

New post
Studded shoes!
www.agasuitcase.com

Sixth Tractate said...

Lovely post + pictures! Great blog you have here. I'm your newest follower :) Would you mind checking out our blog & following back via GFC and Bloglovin'? Looking forward to your next post! xx

sixthtractate.blogspot.com

Ida said...

Ihana pipo! Ja takki!! Upeita kuvia muutenkin:)

Outi said...

Agnieszka: Cheers hun! :)

Sixth Tractate: Oh thank you so much, you made me really happy :) Sure, I'll come and check it out!

Ida: Kiitoksia kovasti ihana Ida :]

Anonymous said...

I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great.
I don't know who you are but definitely you're going to a famous blogger if you
are not already ;) Cheers!

my blog post :: bodybuilding program