2/04/2013

THE ART OF LETTING GO

takki/coat ZARA | neule ja paita/ sweater & shirt H&M | housut/pants KAPPAHL | kengät/shoes SKOPUNKTEN | laukku/bag 2ND HAND
sormukset/rings CUBUS & LINDEX
idleatherpants

Että semmottista lookkia eilen. Harkitsin jo jonkin aikaa laittavani noi Kappahlin melkeinnahkahousut eteenpäin seuraavalle käyttäjälle sitten kun joskus hamassa tulevaisuudessa saan aikaiseksi varata itselleni jostain sen kirppispöydän. Jostain syystä oon kokenyt kyseiset pöksyt vaikeasti yhdisteltäviksi, mikä on sinänsä vähän outoa koska ne ovat mustat ja (osittain) nahkaiset eli kaiken logiikan mukaan vähän kaikenlaisten yläosien kaverit. Ehkä mulla on myös jäänyt traumoja joistain aikaisemmista ei-niin-onnistuneista yhdistelmistä. Mutta myönnettäköön, eilen ehkä lämpenin housuille ainakin jossain määrin taas uudemman kerran ja aion laittaa eroamispäätökseni uudelleenharkintaan ennen kuin menen tekemään mitään peruuttamatonta. Miksi hemmetissä käyttämättöminä kaapissa lojuvista vaatteista on niin vaikea luopua? Kellään muulla samanlaisia irtipäästämisen ongelmia? 

***
Yesterday's look, there you go! What I definitely like about it are the colours but what I'm not so sure about though, are those (almost) leather pants. Been thinking maybe it's time for me to sell 'em cause haven't really worn them for a looong time...For some odd reason I'm finding them a bit tricky to combine...or maybe I'm just not a leather-pants-kinda gal, haha. Oh well, time will show what's gonna happen with the complex relationship between me and my lederhose. Is it just me or is anyone else having difficulties with letting go of those garments you don't even wear that much anymore?

13 comments:

Fannia said...

Mulla on aina sama juttu! Vaikka tiän etten käytä jotain vaatetta enää en silti halua antaa/myydä sitä jollekki muulle, se on kumminkin mun vaate.. Yleensä ku huomaan että joku vaate ei miellytä piilotan sen muutamaks viikoks kaapinpohjalle ja sitteku löydän sen se kelpaa taas ja onkuin uusi! :)

noora said...

kaunis asu! :-)

Ida said...

Ihanat pöksyt!! älä vaan luovu noista:)

Outi said...

Fannia: Jooo ja sit kans teen sitä, että alan keksimään yhtäkkiä muka miljoonia uusia käyttö- ja yhdistelytapoja vaatteelle, jota en ole osannut käyttää puoleen vuoteen :D Mutta hei toi piilottaminen on kyllä toimiva kikka testata onko vaan kyllästynyt vai oikeasti "kasvanut yli" jostain vaatteesta! :)

noora: Paljon kiitoksia :)

Ida: Haha, jeee okei yksi puoltava ääni siis nahkishousuille! :D

Ana G said...

Great outfit! I love your rings.
LAZYCATSTYLE

nuppu said...

Jotain tässä asussa on, tykkään ihan älyttömästi :)

Outi said...

Ana G: Thank you so much dear! :)

nuppu: Miten kiva kuulla, kiitos! Ei noi nahkapöksyt nyt sitten ihan hutiostos tainneet olla :]

indie by heart said...

Aika huippua miten tausta sattuu niin hyvin yhteen asun kanssa ^^ Upealta näytät. Ihanat sormukset!

Satu
Indie by heart

Amanda said...

oh this happens to me a lot. I always think that I will find the perfect match, but I rarely do hehe... But I love this look so much! Great styling =)

Stefani said...

Oh,this look is amazing! Love your coat!
xx

Kookie B. said...

Love love love this look! Gaaaaah...

raakels said...

Ihanan sininen sininen :)

Milla said...

Tykkään tosi paljon sun tyylistä. :)

Liityin lukijaksesi! :)