3/29/2013

IT'S THE END OF AN ERA

idvalkoisetfarkut
kauluskoru/collar necklace GINA TRICOT
bleiseri ja farkut/ blazer & jeans CUBUS | college ja laukku/sweater & clutch GT | kengät/shoes 2ND HAND | arskat/shades MONKI

Heippahei! 
Nyt on kuulkaas juttu silleleillä, että mua vuosia enemmän tai vähemmän mallikkaasti palvelleen jättiläppärini parasta ennen päiväys ilmeisesti umpeutui (tai sitten vika on lopullisesti sammahtaneessa akussa, en ole varma)ja nyt mä olen sitten siis ainakin näin väliaikaisesti konetta vailla YÄÄÄH. Tai ainakin siihen asti, kunnes saan jostain akuuttiin hätään lainakoneen väliaikaiskäyttöön ennen uuden hankkimista. Nyt kuitenkin tiedätte mistä homma kiikastaa, jos postauksia ei lähipäivinä tänne nyt aivan solkenaan virtaa.
Eipä siitä kuitenkaan sen enempää, vaan sen sijaan sananen muutaman päivän takaisesta leffa-asusta. Jalkaan eksyivät tosiaan orastavan kevään kunniaksi tulevan kesän ykköspöksyt. Ja eiköhän heti ensimmäinen ohikurvaava auto heitä kurat mun päälle. Siinä koristivat sitten upouusia vitivalkoisia kesäfarkkujani kauniin ruskeat kuratäplät. Najs. Etsiskelin jonkin aikaa tietynlaisia valkoisia farkkuja, joista alusvaatekerrasto EI mielellään kuultaisi hirveästi läpi, ja jotka olisivat hitusen jämäkämpää sorttia, kuin jotain ohutta ohuempaa kalsaritrikoota. No, Cubuksessa sitten tärppäs ja tykästyin erityisesti noihin kulutuksiin, jotka ratkoontuvat itestään kivasti aina vähän lisää kun noissa polvistuu tai kyykistyy, hahaha. Mutta kerrankin repeämät ei haittaa, kun kerta vaate on jo valmiiksi riekaloitu.
Mutta hei superit pääsiäiset kaikille, täytyy häippästä kun sisko tossa vieressä täysiä kuumottaa, että poistuisin rivakkaa vauhtia hänen koneeltaan. Argh. Palaillaan toivottavasti lähipäivinä!
 
***
Hey guys! I'm gonna keep it really short and simple now cause I'm on my sister's laptop and she's pressuring me to hurry with my post, which is pretty annoying... So, my own laptop seems to have arrived to the end of its road and I just wanted to let you know that if I'm not posting that frequently during the next days it's because I don't have a working laptop of my own right now.
But yeah, here's an outfit from couple of days back. Wearing my brand new white jeans which unfortunately weren't so white anymore when a passing car threw some nice mud on them. Typical.
Gotta go now, everyone have the loveliest Easter and enjoy the holidays!

7 comments:

Marjo said...

onpas upea kampaus!!:)

sassyshann said...

Love how simple your boots are.

sassyshann.blogspot.com

Stefani said...

Such a cool blazer! Great look,dear!
xx

GrandyXO said...

Lovely laid back outfit hun I've just featured you on my blog on my Spring Sweatshirts post I absolutely loved your outfit in some denim dugarees a while back and just had to feature it so I would just love if you checked it out love xox

ohsofashionxo.blogspot.com

Leah R. said...

great style! love your boots and glasses :) x
http://thefrillseekers.blogspot.com/

Dilan Dilir said...

wonderful blazer! :D

Outi said...

Marjo: Voi kiitos! Sitä on mukamas aina niin tyytymätön omiin hiuksiin, että on aina kiva kun joku näkee asiat vähän eri tavalla :)

sassyshann: Thanks, that's great to hear :) Those are one of my favorite pairs and definitely the best second hand purchase I've done so far!

Stefani: Oh thank you my dear, I'm glad you like it :)

GrandyXO: Oh wow I've gotta check it out! That reminds me, I haven't worn those dungarees in a while so maybe it's time I do! :D

Leah R. Thanks a lot sweetie!! :)

Dilan Dilir: Yayy, the blazer says thank you! :D