4/10/2013

SOME MATERIAL GOODS

idkoruja
yellow & silver bracelet LINDEX, blue spike bracelet & metallic belt GINA TRICOT

Korukimaraa sun muuta viimeaikaista hairahdusta pukkaa. Riehaannuin tosiaan eilen vähän noiden korujen kanssa, kun vihdoin pääsi ton kaamean taudin jälkeen vähän ulos kaupoille tuulettumaan. Olo oli tosin vielä aika zombimainen, mutta se ei näköjään estänyt mua tekemästä sitä, mikä tulee kuin luonnostaan; "turhuuksien" ostelu. Mutta mä puolustaudun (ketä vastaan mä puolustaudun?) sillä, että noi kaikki korut olivat kuitenkin alennuksessa, NII. 
Valkoiset  platform -kengät (jotka nyt näkyvät tarkoituksella vain vilaukselta, asupostaus tulossa perään) bongasin jokunen aika sitten Asokselta ja olihan noi nyt vaan niin törrrkyhienot, ettei siinä niin sanotusti kauaa nokka tuhissut, kun ne tilaukseen jo klikkailin. 
Zaran For Her -tuoksua suihkautin ranteeseen liikkeessä kiertelyn lomassa huvin vuoksi, kun pullo näytti uudelta ja sitä oli vaan yksi jäljellä (haa myyntimenestys siis, ooh). Tykästyin siinä rannetta aikani nuuhkiessa niin täysillä, että nappasin sen viimoisen putelin (on tota varmaankin tullut jo lisää) mukaani sitten. Hyvä kevyempi tuoksu talvella hankitun hieman raskaamman Kenzon Amourin rinnalle.
Joop, tässä postauksessa oli varmaan sadat sulkeet...Mutta ei se (KAI?) mitään haittaa. Ahaha. 
Nyt unta palloon! Ja mielenrauhaa. (sori nyt Ruben mutta mä niin pöllin sulta ton.....no ehkä Ruben Stiller ei kuitenkaan lue tätä mun blogia..........vai LUKEEKO? O__o)

***
Whoopsie, I may have gotten a little bonkers when I finally got to hit the shops after having been stuck inside four walls for like a week. Did some really great sale jewelry findings and even purchased a new belt which I pretty rarely do and boy it's the coolest one I've seen in a while! 
Also thought to show you a little sneak peek of these gorgeous white platforms I ordered from Asos a while ago. There'll be better shots of them in the next outfit post :) Oh, and last but not least is the new (?) Zara fragrance For Her which immediately won me over with its intoxicating flowery and slightly musky scent, mmmm...I may have said this before but I just think that Zara fragrances are actually quite good considering their exceptionally low prices!

2 comments:

Katja said...

Hienoja löytöjä, tykkään varsinkin tuosta keltaisesta rannekorusta. Mutta voi vitsit tuo vyö on painava! :D

Outi said...

Hii, kiitos Katjanen :) Ja on vai? Ahaha mä en ollut mitenkään erityisemmin noteerannut sen painoa mutta kai se joo vähän normivyötä raskaampi on kun on niin paljon metallia :D Se oli lisäosana mun blog awards -asussa :]