6/12/2013

DON'T WAKE ME UP

idcroppitoppi
blazer H&M | crop top & spike bracelet GINA TRICOT | skirt SEPPÄLÄ | bag 2ND  HAND | boots ZARA | shades MONKI

Hmm, vissiin hieman fiilistelly tota sinistä viime aikoina? Sen verran usein sitä tuppaa näköjään pyrkimään päälle, jos joku muu kuin minä pistänyt merkille. Sininen on siis pop! Mutta niin on keltanenkin, jota mulla tuli itseasiassa hamstrattua Stockholmenista peräti farkkujen JA neuleen muodossa. Pääsiäisestä ehkä jäänyt jotain jälkitiloja? Tai sitten Ruotsi-ilmapiiri syötti mun alitajuntaan jotain suggestioita liputtamaan tästedes täysillä sinikeltasen puolesta. Enivei, Tukholman keikka tuli tosiaan heitettyä ja meininki oli siellä yhtä rennon letkeetä kuin mitä se nyt aina varsinkin kesäisin tuppaa olemaan. Kaupoissa ei oikeestaan tullut viihdyttyä ihan niin paljon kuin mitä yleensä on tapana ja esim. suhteellisen laimeahkoksi osoittautuneen Topshopin kohdalla nettipulju veti taas pidemmän korren. Mutta no eräässä toisessa liikkeessä, joka toistaiseksi jääköön supermystisesti nimeämättä, tärppäs sitten senkin edestä, HA. Jonkinmoinen ostospostaus saattais jopa olla ihan paikallaan, eller vad säger ni?

***
Finding myself wearing blue ever so often so I guess I've developed myself a somewhat serious new color preference/crush/obsession, or whatever you wanna call it :P Funnily enough, in Stockholm I caught myself favoring yellow as well and ended up buying jeans and a knitted sweater, both in yellow! Guess the lovely atmosphere affected me so that I'm now automatically drawn more or less consciously to the energizing yet soothing colors of the swedish flag, hehe.

5 comments:

natalie edwards said...

gorgeous outfit and great imagery!

www.fashion-form.blogspot.co.uk

xxx

Jenna said...

Sun hiukset näyttää jotenkin tosi mahtaville näissä kuvissa :)

Tabet said...

Hey,
great outfit and sweet pictures. :)
Kisses
Tabea

http://wolkedrei.blogspot.de/

Outi said...

natalie edwards: Thanks a lot! so nice to hear good feedback of one's own photography :))

Jennna: Haha, kiitti! Ehkä siks näyttää vähän erilaiselle kun pidin tollasta semiotsista (eli annoin ylikasvaneen "otsiksen" roikkua silmillä)vaihtelun vuoks! :]

Tabet: Aw thank you so much my dear :)

Nini X Nappy said...

i love your boots