6/14/2013

SCHOOL'S OUT

idschoolsout
jacket H&M | tee & shoes ASOS | shorts GINA TRICOT | bag 2ND HAND | necklace CUBUS

Jjeps, elikäs viime postauksessa jo vilahtaneen eilisen asukombon varsinainen kuvasetti tulis tässä. Hassua, että noi varsin ysärihenkiset farkkusortsit esiintyy kuvissa vasta ekaa kertaa, sen verran hyvin oon niissä nimittäin viihtynyt jo ostopäivästä lähtien, joka tais olla öööö about parisen viikkoa sitten?? Tosiaan kesäisen katukuvan vallanneisiin mikroihin jossain määrin kyllästyneenä etenkin hieman pidempi lahkeenmitta (a.k.a. pyöräilysortsimalli) oli supercoolin pesun ohella epäilemättä se ostopäätökseen merkittävimmin vaikuttanut tekijä. Ja nyt oon ehkä jopa niin hullantunut, että voisin hyvin kuvitella hankkivani noista vielä tummanharmaankin version, jos vaikka Ginan kesäalessa vielä tärppäis...:)

***
So here's a proper look at yesterday's somewhat casual combo which included my new ultimate favorite pair of (obviously rather 90's inspired) denim shorts! Love the wash and especially the longer length since I've kinda grown tired to those minis and knicker lengths you see on everyone during summertime. Now seriously considering getting these in dark grey as well...:)

5 comments:

Alexa Carey said...

Love this look! That jacket is awesome!
http://lexiluthor.blogspot.com/

Aurora said...

Ihanat kengät! :)

Outi said...

Alexa Carey: Nice to hear! Quite liked it myself as well :)

Aurora: Kiitos kaunokaineeeeen! :))

Ida said...

Hitto vie sait mulle taas yhden lisäkohdan ostoslistalle. Oon aina inhonnut ton mittaisia shortseja jos ne on farkkua mutta hemmetin hyviltä näyttää ainakin sulla!!

Outi said...

Ida: Hahahaa! Mulla oli noiden kanssa vähän sama, päädyin ostamaan koska näyttivät päällä samaan aikaan suht naurettavilta että siisteiltä! Se on aina aika hyvä merkki :DD