8/24/2013

SILLÄ VÄLIN SÄÄBLOGISSA

idlöysäilylook
knit KAPPAHL | pants THRIFTED | shoes & bag H&M


Että näinkin syksyisissä meiningeissä viime viikolla. Muistaakseni oli kunnon sadepäivä ja mulla oli fiilistä pukeutua jonkinmoiseen lämpöseen löllöilyasuun. Tällä hetkellä taas jo pelkkä ajatus neuleeseen sonnustautumisesta ällöttää, kun nyt näköjään tuolla vallitsee joku kesän uus tuleminen...Aiemmin tänään, kun tuskanhikeilin kaupungilta kotiin uudessa kirppisnahkarotsissa (joka btw on aiiiiva miälenvikasen pähee) ja farkuissa, sain itteni tänä kesänä ekaa kertaa kiinni "AARGH tulis jo syksy" -nurinoista. Aikansa kutakin hei, kamooon tää kesä on jo niin nähty. Lol, eikun joo pitäis kai osata vaan nauttia näistä vikoista lämpimistä päivistä tai ylipäätään tästä hetkestä eikä liikaa inistä pienistä epämukavuuksista. Yritettään! 

Mites, onkos siellä pelkästään everlasting-kesän puolestapuhujia vai tuntuuko vuodenajan vaihtuminen tähän väliin ihan toivotulta muutokselta? Mä vaan jotenkin diggailen syksyä tosi paljon, ei maha mittään. Se on niin hiton kauniskin...vaikka toki on kesäkin, mutta syksy vähän eri tavalla, sellain haikean kaunis. Ja tunnelmallinen... 

***
A look from a rather chilly and rainy day last week when for the first time it was really starting to feel like Fall was here to stay but nooope, at the moment it's impossible to even imagine wearing a knitted sweater, in fact I'm almost starting to sweat from just the thought of it. Anyways, felt like wearing something warm, cozy and comforting that day and this was the outcome. You guys eagerly waiting or possibly dreading the season change? Personally pretty much welcoming it with open arms :)

Slightly mad about this song right now. AND about C. Harris for that matter...

6 comments:

Mikaela said...

noi housut on niin siistit!! kesä on paras, mut haluun kans käyttää välil ihanii neuleita, erilaisii takkei ja farkkui ni on syksyki aika kiva! kuhan se ei vaan muuttuis ikinä talveks :D

Aga Guerrero Olesinska said...

Love everything about this look
Kisses
Aga

www.agasuitcase.com

Jenna said...

Mä oon ihan syksyfiiliksillä jo ja pari kertaa on lähdetty ihan syysvaatteissakin ovesta, vaikka siellä on ollut +20 :D Pitäisi osata nauttia tästä intiaanikesästä!

Anonymous said...

Tosi ihana! Sun tyyli tulee koko ajan rohkeammaksi ja uskaliaammaksi. Peukku! ^^

Iris said...

Super asu, rakastan sun housuja<3!

Mira said...

Iiiiihana asu ja iiiiihana Ouski, ikävä sua. Ja tota maailman maagisinta kuvauspaikkaa. :D

Ja joo TOSIAAN, syksyä kiitos! Ei tarvi sataa eikä ikinä tulla pakkasta mut sellanen 10-15 astetta kiitos. :D