10/16/2013

MAKE IT DOUBLE

idtuplapallot

knit MANGO | skirt HOLLY&WHYTE BY LINDEX | shoes ZARA |bag THRIFTED | shades NEW YORKER

Mooooooikka,

Tota... miten musta tuntuu että viime kerrasta taitaa olla jo vähän aikaa :D Niin postailusta meinaan. Sanotaan nyt vaikka näin, että täällä on kärsitty pienestä motivaatiopulasta asioiden suhteen ja bloggailu muiden muassa on tuntunut tänä syksynä tavallista työläämmältä, vaikkei kyseinen fiilis itse bloggaamisesta oikeastaan kumpuakaan. Eteenpäin olisi kuitenkin tarkoitus tässä koko ajan mennä, vaikka sitten välillä hieman verkkaisempaa tahtia. Uus banneri ynnä muuta pientä ulkoasupäivitystä on myös jo kauan ollut bloggerssonin suhteen asialistalla, mutta kun meikä tuppaa olemaan niin sormi suussa ton atk-puolen kanssa -__- 
MUTTA, mitäs jos sitten jätettäisiin turhat selittelyt ja horinat sikseen ja keskityttäisiin vaikka olennaiseen. Eli tässä tapauksessa tietenkin mahtaviin tuplapalloihin, joihin sonnustauduin tänään kuvausreissulle (piiitkästä aikaa myös muuten jälleen kaukolaukasin kourassa). Jeps, tänään oli siis varsin pallokas olo. Ensin mä mietin, että olisin parittanut palloneuleen perusvarman mustan kynähameen kanssa, mutta sitten äkkäsin ton Lindexin lilan kuosikaiman ja lopputulos on musta ainakin superpaljon hauskempi noin. Vai kuinka? Kaksin aina kaunihimpi ja sitä rataa?

***
Hi there,
Whoa, I know it's been quite a while since my last update so without further excuses or explanations, let's just get things moving again by focusing on what's important. And that my ladies and gents, is the delightful double dot combo I opted for today's get-up, hha. First thought of pairing the adorable (and new, yaaaay) Mango sweater with a basic and very very safe black pencil skirt but then I spotted (convenient choice of words there) the purple one instead and figured hey, the more (dots) the merrier, right? :P Personally, I think the end result looks much more fun and interesting like this!

3 comments:

Annaliina said...

oih, kaksin aina kaunihimpi todellakin!! :) ja huhhuh kuinka kaunokaiset noi kenkäsi ovatkaan! <3

Outi said...

Heheh, kiitti Anskunen <3 :> Ja joo kaunokaiset kyllä, mutta jaloille valitettavasti aika ilkimykset :D :/

Mona said...

Wau, huikeita kuvia!!! :)