1/22/2014

STREET STYLE FAVS

Vaikka täntyyliset "talvilookit" paljaat sääret+villakangastakki-komboineen herättää näissä 
Siperiapakkasissa kärvistelyn keskellä kieltämättä pientä katkeransekaista raivoa, on niitä silti kaikesta huolimatta ihan kiva katella. Ja vaikka sitten hakea inspistä niille (toivottavasti mahdollisimman pikapikaa saapuville) lauhemmille keleille. Mä en ole eläissäni omistanut nilkka-/pohjepituista takkia, vaikka kovasti oon kirppareilla sellasen perään parina viime talvena koittanut vilkuilla. Ehkä viimein ens syksyksi? Toi kakkoskuvan vaalea pitkä villis on jättitaskuineen niin ylisymppis etten ehkä kestä! Takkikateus maximus. Löytyykös näistä omaa suosikkipalttoota?

Nyt alkais Muodin huipulle. Viimeks oli jotain niin parasta kun ne väsäs mekkoja karkeista, ha. My kinda couture. 

***
Although one can merely dream of combining a winter coat with bare legs (it's like minus thousand degrees out there) right now, gotta admit it's not a bad looking pairing at all. But man, gotta find an ankle length Spring/Fall/Winter/whatever coat somewhere!! The white one on the second pic is just toooo perfect, loving the huge pockets <3

3 comments:

Ansma said...

Tuo 6 kuvan takki, ah <3

Anonymous said...

5 kuvan takki ja asu muutenkin on ehdoton lemppari! Mä oon aina tykännyt tuosta kamelin väristä kovasti, ja kiva kun nyt saa tykätä siitä ihan julkisesti, kun se väri on muotia! Hah hah!:)

Outi said...

Ansma: Jooooo, se on superherkun värinen!! :)

Anonyymi: Hahaaa ai sä oot nyt uskaltautunut ulos kaapista julkikamelidiggariksi xD Ei mutta meikä on kyllä sitä mieltä, että kannattaa vaan pitää kiinni niistä väreistä ja tyyleistä mistä aidosti pitää, olivat sitten muodissa tai ei. Hyvä vaan jos tietää ja tunnistaa mistä ylipäätään pitää! :))