3/06/2014

DO THE MILEY AND

idtwerk
jacket & sweater H&M | pants ZARA | clutch & shoes ASOS | rings H&M

Mmmmojkka.

Siis mä en tiedä mitä PMS:sää Blogger on viime aikoina oikeen potenut, mutta jostain syystä tää on tehnyt näille kuville jotkut ihan omat editointinsa (=vetässyt värikylläisyyden nollille, jolloin kuvat kivan aneemisen harmahtavia) mun omien muokkausten päälle. Kyseinen seikka on rassannut mua aika hiton paljon, enkä siksi oo oikein halunnut mitään kuvia tänne postatakaan :/ Nyt näyttäis kuitenkin taas jostain mysteerisestä syystä skulaavan entiseen malliin (knock on wood) ja pitää vaan toivoa, että kyseinen oikuttelu oli todellakin vain joku tilapäinen ja kertaluontoinen mielenhäiriö. 
Mutta juu. Semmonen twerkkicollege + maailman-parhaiten-istuvat-nahkapökät -kombo oli päällä muutama viikko sitten. Tekstiprinteistä kun oli taannoisessa postauksessa puhe, niin tässä nyt sitten vihdoin mun kontribuutio aiheeseen. Tajusin kyllä näitä kuvia katellessa, että koko idea tais mennä vähän siinä, kun tukka perhana vie peittää ton tekstin -__- Tarkotus oli kyllä laittaa letti, mutta siihen se aika lailla sit jäikin. Mutta noh, eiköhän sanoma välittynyt siitäkin huolimatta ihan kohtuuhyvin.

Vitsit, ihan parasta kun ei oo enää lunta :] Meikä alottaa nyt siivoushommat, koska odotan huomiselle yhtä pitkäaikaisimmista kamuista visiteeraamaan Turkuses ensimmäistä kertaa, jejeeeeeee! I sense a fan-fuckin'-tastic  weekend coming.

***
Hi theeeeere! So I've had a fair share of problems with Blogger lately, most of them concerning photo quality but I think we've finally reached some sort of mutual understanding and I can get back to more frequent updates. Here's a look from a few weeks back featuring my ultimate fav pair of leather pants and a slogan sweater. Though just realized my hair covering the print sort of waters down the whole idea of it but oh well, I'm kinda guessing you got the message pretty loud and clear anyway... :P

So happy all the snow's gone ^__^

11 comments:

Katja said...

Upeaa! Sä olet kyllä mestarimaisen hyvä yhdistämään erilaisia kollaripaitoja rennosti mutta samalla tyylikkäästi!

Outi said...

Hahaha, kiitti ihana :] Mulla on kyllä selkeesti menossa joku mukavuuskausi kun vaan noiden kollareiden perään kaupoissa kattelen, enkä oikeen jaksa enää koroillakaan kävellä :-D

Ivana Split said...

great look sweetie! fabulous leather pants!

Ida said...

Ihan huikee asu ja kuvat! onks nahkahousut uudet? I want!!

Outi said...

Ivana Split: Thank you so much hun :))

Ida: Kiitti ihana Ida :] Ja suht uudet joo, tossa joskus ihan alkuvuodesta kävin kiinni kun näyttivät niin monessa Zarassa olevan loppuunmyyty :O Tosin nyt pari päivää sitte huomasin että ainakin Turun liikkeeseen oli tullu yhtäkkiä joku lisäerä x)

Lau said...

Helllloooou gorgeous! Saan aina ihan hirmusen pukeutumis-inspiksen täältä ja SULTA! :)

Outi said...

Lau: Laraaaaaaaaaaa!!! no mä tuun aina ihan super iloseks näistä sun kommenteista :> Oot ihana. <3<3

Adnan Khan said...

what style Viparo jacket is that??? love it.
Exclusive Beige Leather Jackets

Anonymous said...

Ihana Outi! En oo kerenny kommentoida pitkään aikaan mutta täällä roikutaan :) Nahkapökät on UPEAT, menee itelläki kyllä ostoslistalle!

Maria

Amaia G said...

Like the skirt!! kaunis!

http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/

Anni said...

Oh ihana asu! Osaat kyllä yhdistellä tyylejä tosi kivasti. :)