10/07/2015

PRESENTING: EDIT featuring À LA MODE

SNEAK PEEK
whole look coming up soon


GUESS WHAT boys 'n girls?? A brand new online fashion media called Edit has been released TODAY by the biggest Finnish fashion magazine Trendi and its online blog community Lily. And GUESS WHAT ELSE?? I have the honour to be one of the selected crowd of fashion forward Finnish bloggers that collaborate and feature on the site regularly! So from now on, the content I release here is also gonna be published on Edit as well. Lemme just say, WOO-FREAKIN'-HOO!! The site is all about fashion and beauty tips, articles, columns, street style and of course the inspirational bloggers of Edit. All of which are produced with great passion, quality and expertise. 
Gosh, this is such a huge deal to me, you've got no idea. Been dreamin' of something like this to happen and now that it has, I don't quite yet realize it's truly happening! :-D Can't thank the people at Trendi enough for this chance and recognition and all in all, for believing in what I do and offering a wider channel to express what fashion means to me. 

But hey now I gotta run to work, blahhh. I'll get back to you guys later and this time with a proper outfit post!!


/NONI! NYT SE ON TÄÄLLÄ. Nimittäin upouusi ja ennen kaikkea supertyylikäs suomalainen muotimedia Edit-sivusto lanseerattiin tänään ja meikäläinenhän heiluu mukana taustaporukoissa! Editin taustalla ovat siis A-lehtien Trendi ja Lily-saitti, joiden tavoitteena oli perustaa aivan oma erillinen muodille ja kauneudelle omistettu verkkomedia, josta voi käydä ammentamassa niin pukeutumis- kuin kauneusinspistä sekä lueskelemassa kiinnostavia ja ajankohtaisia uutisia/kolumneja/artikkeleja aiheeseen liittyen. Mukana sivustoa rakentamassa on myös Suomen tyylikkäimpien muotibloggaajien verkosto, jossa À La Mode sai kunniakseen olla siis mukana. Meikäkäisen täällä julkaisema materiaali tulee tästedes siis näkymään myös Editin puolella! Saa nähdä siirränkö blogin vielä jossain vaiheessa kokonaan Lilyn puolelle, asia josta tekin voitte ilmaista oman toiveenne, jos mielipidettä suuntaan tai toiseen löytyy :)

Öö äää, nyt mulla lyö tyhjää, osittain siksi että mulla on hemmetinmoinen KIIRE töihin ja osittain, kun oon niin tohkeissani :-D Mutta siis MENKÄÄ JA TULKAA INSPIROIDUKSI hyvät immeiset!! Palailen asupostauksen kanssa myöhemmin!

IG: @lily_edit, tägi #lilyedit

2 comments:

Milla K said...

Onneksi olkooon!! :) Musta toi on niin makee sivusto! Sovit sinne ku nappi silmään <3

Outi Toivola said...

Milla K: Isot kiitokset Milla!:] Ja samaa mieltä, sivusto on supertyylikkäästi toteutettu ja ite ainakin oon niin kaivannut jotain vastaavaa suomalaisen muotimedian kentälle!