11/18/2015

BY THE STATION

jacket BALMAIN X H&M | jeans & top H&M | bag & cap GINA TRICOT | boots ZARA


Needless to say, I gotta do somthin' about the hair situation...It's been ages since I went to the hairdresser and now it's REALLY starting to look like it as well. At least I've dyed my roots after these shots but I need a new fresh color (and maybe some emergency super moisturizing care treatment) to my lengths as well! I've got something on my mind but I still have to wait a couple weeks before taking action. 
This JACKET though. It really doesn't need much accessorizing being such a statement piece in itself. Here, I've styled it pretty casually but really looking forward to trying more glam kinda looks with it as well! 

/Kröhöm, jooh toi hiuskuontalo oikeestaan jo huutais kampaajakäyntiä, mutta pakko sietää sitä nyt vielä ainaskin pari viikkoa ennen kuin luovutan kesän jäljiltä pahasti kulahtaneen lettini ammattilaisen huomaan. Katseita kestämättömästä fledasta huolimatta halusin mahdollisimman pian päästä kuvauttamaan Balmain x H&M-malliston ennakkojulkaisupippaloista napatun karvarotsin. Ja Tyra Banksia lainatakseni, ohan toi nyt ihan järjettömän FIEEEEEEEERCE ja samaten on olo siihen sonnustautuneena. Takki ei sen ihmeellisempiä asusteita tai vaatekappaleita kaveriksi kaipaa ja stailasinkin sen näihin fotoihin melko kasuaalisti. Toki se taipuu monenlaisiin, myös hieman villimpiin asukomboihin ja eiköhän niistä jokunen tänne plokiinkin vielä eksy :))
Shoppasittekos te tyypit muuten ollenkaan HenkkamaukkaBalmainia?

4 comments:

Memilla said...

Vauuuu upee takki!! :) mulla ei ollut mallistossa mitään sellasta pakko saada -juttua ja kun menin kattoon niitä ni kaikki oli jo melkei loppunu! Mut onneks näitä pääsee ihailee muiden päällä :)

Milex xxx said...

Milla Pauliina said...

wow, diggaan sun tyylistä ihan sikana! Inspiraatio heräsi:) Käy tsekkaa mun oma blogi http://ajatuksenkeveys.blogspot.fi/
Kiitos!:)

Peppi said...

Vautsi ihanan tyylikkäitä kuvia! Upea asu ♥

aboutmylife-peppi.blogspot.fi