4/21/2016

HOLIDAY DREAMIN'

bikini H&M / shades GINA TRICOT

Haha, nope I'm not overly optimistic about the Finnish weather realizing perfectly well that there won't be no lying on the beach any time soon...but IN SPAIN IT WILL! YAAAAS people there will be hard core sunbathing at the beginning of May when I'll f-i-n-a-l-l-y get to go on a little trip with my girlfriends, I'M TOO PSYCHED!! SUN & SANGRIA, HERE WE FREAKIN' COME! Oh, and this bikini will travel with as well. Love the one shoulder cut, the little frill detail and OMG THE TINY PINEAPPLES! I'd say there's even a little Spanish/flamenco vibe to it, don't you think? :---)

/En suinkaan ole yltiöoptimistisena mennyt bikiniostoksille ajatellen, että tässä kohta päästään täällä (edelleen) hyytävässä Pohjoisessa biitsikeleistä nauttimaan...sen sijaan lennänkin EPSANJAN AURINKOON reilun viikon päästä, missä moiset releet ovat jo hyvinkin ajankohtaiset. HEEEEEELKKARIN SIISTIÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!! Tää on niiiiiiin kaivattu ja ansaittu irtiotto, ettei mitään tolkkua (nimimerkillä viimesimmästä ulkomaanreissusta yli viis vuotta). Ja asianmukaisen flamenco-henkiset biksut ajattelin pakata ekana matkalaukkuun. Ihastuin tohon yksiolkaimiseen malliin sekä rimpsuihin, joita tursuaakin tän kevään ja kesän muodissa vähän joka tuutista. Ite oon mieltynyt röyhelöihin jostain syystä eniten ehkä juuri uikkareissa leikkisinä yksityiskohtina. Niin ja mites noi MINI-ANANAKSET?? LÖÖÖÖÖÖÖV.

Ja sitten mennäänkin täysin eri, mutta sitäkin tärkeämpään aiheeseen. Olkaapas ihania ja jeesatkaa mun rakasta kamua Lauraa hänen muotiblogeihin liittyvässä gradutyössä ja lukaskaa allaoleva tervehdys sekä KÄYKÄÄ VASTAAMASSA LYHYKÄISEEN KYSELYYN!!! Vie vain muutaman minuutin teiltä, mutta merkkaa hirmuisesti suuren työn tehneelle ja valmistumaan halajavalle opiskelijalle. 

"Hei!

Olen markkinoinnin maisteriopiskelija ja tekemässä lopputyötäni muotiblogeihin liittyen. Tutkimus muodostuu lyhyestä kyselystä sekä noin tunnin mittaisesta haastattelusta myöhemmässä vaiheessa.
Ensimmäisen kyselyn täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja jokainen vastaus merkkaa paljon! Kysely on täysin anonyymi ja vastausaikaa on sunnuntaihin 24.4. asti. Jokaisen tutkimukseen osallistuvan kesken arvotaan 50€ lahjakortti vapaavalintaiseen nettikauppaan. Jätäthän siis sähköpostiosoitteesi ensimmäisen kyselyn yhteyteen! Jään innolla odottamaan vastauksianne! :)


Kiitos,
Laura Kannela"

No comments: