7/25/2012

BOHO CHIC

top Lindex + diy|shorts Topshop|hat Seppälä|shoes H&M|bag Zara|sunnies Indiska
Gggaaaaaah VIHDOINKIN takaisin sivistyksen parissa. Tai no tarkalleen ottaen sijaintini ontällä hetkellä express-bussi keskellä peltoja jossain kohden motaria välillä Hki-Turku. Mutta siis lähinnä toimiviin nettiyhteyksiin viittasin. Jep, ei oikein ota onnistuakseen bloggailu äipän kämpiltä käsin, tai mikään muukaan sujuvia internet-yhteyksiä vaativa toiminta. Ja niimpä eihän tässä eroahdistuksen kourissa nyt malttanut millään perille asti odottaa, että pääsisin vihdoin taas blogipoloisen pariin. Ai hemmetti että on kyllä selkä kipeänä kun joudun tän jättiläppärin kanssa jakamaan olemattoman matkustustilan. Ja Porvoo-Hki-välillä mulla oli joku prkln lanka koko matkan ajan silmässä. Elämä on v-a-i-k-e-e-t-a. 
Mmmmutta mitäs uutta vaatetusrintamalle? No näköjään sitä, että mä olen alkanut hattuihmisiksi! Tai ainakin yhden hatun ihmiseksi. Aiemmin hattuja on tullut hieman arasteltua vähän samaan tyyliin kuin vaikkapa kirkkaita huulipunia, eli muiden päällä herättävät ihastusta mutta itsellä ei vain sitten miljoonasta hyvin perustellusta syystä toimi. No KERRANKOS SITÄ VAAN ELETÄÄN, arkailu hemmettiin ja hattu päähän niiku ois jo, eiks je? Sitäpaitsi ainakin lierihatussa olo on kivan mystinen ja leidimäinen, vaikkei tosta asusta oikein muuten löydy mitään kyseisiin käsitteisiin viittaavaa. Yksi hattu = kokonaan uusi fiilis ja ilme. Jjjei ma tykata. 

//Gggaaaaaah f-i-n-a-l-l-y back to civilization...and by that i mean properly working internet connections. Right now i'm sitting on a bus on my way to HOME, dear sweet home but i just couldn't resist updating little bloggie dear before getting there cause i feel like i've been neglecting it enough already lately :/ 
Anyhow, what's unusual in these pics? Correct, i'm indeed wearing A HAT. Yes ladies and gentleman apparently i've suddenly become a hat person. Well at least this particular individual has totally won me over. I've always been kinda shy with any kind of hats, thinking they only suit others but they're really not for me. Well if that's true, then this one must be the famous exception to the rule cause i really think that i don't look like a complete dork wearing it. Hooray! Also i like how the hat makes me feel all mysterious and ladylike hehe. So one hat = a whole new look. Me likey.

7 comments:

Mira said...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMG NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM ihan huikee asu ja IHANA hattu, se pukee sua niin uskomattoman hyvin! LOVING IT! <3

Audrey Leighton said...

Soo lovely! Love that you added a big hat to this look!
xx

Be Frassy

Outi said...

Mira: OOOOOOOMG kiitos Mmmmipesein, hattu oli kieltämättä aika jepa ostos :]

Audrey Leighton: Thanks a lot dear :]

Sheree said...

VERY CUTE BOHO VIBE..LOVIN' YOUR LOOKS GIRLIE..FOLLOWING!
SHEREE X
www.itsnotthatdeep.com

Outi said...

Sheree: Thank you, that's very nice to hear :)

PartyMixTape said...

These are REALLY good pictures! I love it!

Cheers,
Emily
http://partymixtape.blogspot.ca/

fizz said...

I love all of your outfits!!
Am now following!!

Please take a look at my blog and follow back if you would like =)

xo
freshfizzle