8/30/2012

A LOOK BACK

muutamia vanhoja asuja keväältä/kesältä 2012
//some former looks from Spring/Summer 2012

Havahduin tässä eräänä päivänä siihen, että oho, Á La Mode juhlisti yksivuotissynttäreitään tässä kuussa...Enkä mä edes tarjonnut sille (siis itselleni) kakkua. O__o 
Ei mutta vakavasti puhuen, yhtäältä puhutaan aika naurettavan lyhyestä ajanjaksosta ihmiselämässä, mutta toisaalta noita alkuaikojen postauksia selaillessa tuli kyllä vahvasti tunne, että tässä on tultu herramunjee sentään valovuosien päähän siitä, mitä tämä blogi aivan alkutaipaleellaan oli...tai miltä se NÄYTTI. Huh. Siksipä tuntuu siltä, että myös aikaa olisi kulunut paaaljon enemmän.

Alkuasetelmat blogin perustamiselle olivat...no hyvin lievästi ilmaistuna vaatimattomat. Ei ollut mitään järkkäriä eikä juurikaan lähes minkäänlaista kameratietoutta, ei jalustoja tai ymmärrystä kuvankäsittelystä, saatika sitten  siihen vaadittavia ohjelmia. Mutta sen mä vaan tiesin, että siinä vaiheessa pelkkä blogien lueskelu ei enää riittänyt, oli päästävä itse tekemään. No mentiin sitten niillä edellytyksillä ja resursseilla, mitä silloin oli käytettävissä. Touhu veikin ennen pitkää aika vahvasti mennessään ja tajusin melko pian, että tää on jotain, mihin haluan panostaa ja minkä aion tehdä niin kunnolla kuin vain ikinä pystyn. Kyllä mä tunnen jonkinasteista ylpeyttä siitä, mihin tässä melko lyhyhkön ajan sisällä on tultu. Toki sitä kehitettävääkin edelleen riittää ja varmasti tulee aina riittämään jatkossakin. 

Paitsi blogin tekninen puoli ja ulkoasuseikat, myös mun tyyli on kokenut jonkinlaista muovautumista ja muokkautumista näinkin naurettavan lyhyen jakson aikana. Sanoisin, että se hioutuu oikeastaan jatkuvasti hiljalleen kohti haluamaani suuntaa. Aivan vanhimmista postauksista (joita jokainen katsoo sitten omalla vastuulla, en mitenkään hirveästi suosittele :P) löytyi esimerkiksi vaatteita, joita en välttämättä enää kaupoissa vilkaisisi kahta kertaa... Tyyliblogin pitäminen onkin siitä mahtavaa, että se nimenomaan auttaa hahmottamaan ja selkiyttämään omia mieltymyksiä ja oman pukeutumisen kulmakiviä. Mä vähän kyllä luulen, että mun tyyli ei kyllä tule ikinä saapumaan minkäänlaiseen 'päätepisteeseensä', vaan se tulee ikuisesti muokkautumaan ja kehittymään aina sitä mukaa, kun omaksuu ja imee erilaisia vaikutteita ympäristöstä. Jollain tasolla mä vielä ehkä myös etsin sitä kaikkein ominta juttuani ja omaa (tyyli)identiteettiäni (niinkuin epäilemättä moni muukin tässä iässä), sillä kokeilen mielelläni kaikenlaista ja myös sellaista, mikä ei sillä hetkellä tuntuisikaan ihan omalta. Jos mä jotain olenkin tähänastisen lyhyen elinaikani varrella muodista ja pukeutumisesta oppinut, on se ehdottomasti eräänlainen "Never say never" -periaate; jos sanon että eeiii hemmetissä en ikinä tollasta päälelni pue, niin melko varmasti jossain vaiheessa kuitenkin kokeilen, haha. Ehkäpä ihan kelpo periaate noudatettavaksi toisinaan myös noin elämässä ylipäätään...

Nyt se ois sitten vaan nokka kohti syksyä ja suurella mielenkiinnolla kyllä odotan mitä tulevaisuus tuo mukanaan, koski se sitten bloggaamista, tyylikokeiluja tai elämää ylipäätään. Jotain uutta ja vatsan pohjassa kutkuttavaa on blogitouhun saralla ehkäpä lähitulevaisuudessa tiedossa...Mutta siitä todettakoon toistaiseksi nyt vain raivostuttavan salamyhkäisesti että kaikki aikanaan kuomaset.
:]


//Guess what? I realized my blog celebrated its one year birthday this month!...And i didn't even buy it (or myself) a cake nnnooooo!! :(  Haha but seriously speaking, although one year may be a relatively short period of time in a person's life, in this case it feels like i started blogging ages ago...I mean just looking at all the oldest posts from last Fall for example...oh my goooosh how rubbish are they?!  I can't really recommend it to anyone, it's not a very pretty sight... All in all, i'm pretty proud of myself considering how much i've developed during this short period and how much i've learned about blogging, cameras, photography, editing etc. I mean, when i started i knew pracically nothing and the camera i had was sooooo rubbish...And therefore the photos were too. 

Besides all the technical stuff, i think my style has somewhat evolved and refined as well. I think i'm still searching my (style) identity ( as probably most people at this age are) and you can tell it by the way how i'm very open to trying new things and trends that don't necessarily feel like my own at first. Obviously this makes sense cause how else will you ever find your own thing if not by trying? My style and taste will probably always continue developing and transforming and they'll never arrive to a spesific "ending point". And i'm fine with it. If there's something i've learned about fashion during my short life so far, it's  a kind of"Never say never" principle. If i swear "there's no waaay i'll ever wear that in my life", pretty surely i'll end up doing so at some point :P
At this point i'm really eager and interested to see what the future brings whether it concerns blogging, my style or life in general. Well there's one thing in the near future that is definitely gonna take this blogging thing to the next level... and i'm so freakin' psyched about it!!! But for now i'm gonna remain infuriatingly mysterious about it....All in good time folks, all in good time. 
:]

1 comment:

Britt+Whit said...

ahh congrats! soo exciting! I love blog birthdays! love this style re-cap

love from San Francisco,
Britt+Whit