8/31/2012

CHIC HAPPENS

bleiseri VERO MODA | housut + toppi + sormus H&M | kengät + laukku SEPPÄLÄ
//blazer VERO MODA | pants + top + ring H&M | heels + bag SEPPÄLÄ

Jööö pahoittelen jos tuntui pieneltä kuvatulvalta tämä. Mutta kun sitä nyt kerrankin on itse tyytyväinen useampaankin kuin muutamaan hassuun otokseen, niin kyllä niitä mielellään tällöin myös postauksissa käyttää. Mitäpä niitä onnistuneita otoksia panttaamaankaan.
Tästä melkoisen, sanoisinko sofistikoituneesta kokonaisuudesta voisi päätellä, että mä oikeasti olisin menossa tonne museoon (vaihtoehtoisesti myös oopperaan tai teatteriin) taideteosten äärelle keskustelemaan khulturelleja mutta noup, kyllä se ihan normikeskiviikko vaan oli kyseessä. Välillä sitä tekee mieli näyttää skarpimmalta kuin oikeasti onkaan(?), tiedättekö?  
Tein tänään muuten niin ö-ve-ri-mahtavan takkihankinnan että oksat pois...Melkein yrjöön kun se on niin hieno. Palaillaan siihen sitten kunhan nämä ilimat tästä vielä vähän viilenis...Voin kyllä myös kuvailla ja pistää tänne näytille vaikka heti, jos jonkun uteliaisuus heräsi. Siinä tapauksessa pistelkää vaan ihmeessä kommenttia :]


//I knoooow a slight picture overload, sorry for that. But it's just that for once when i'm happy with more than just few shots (which doesn't happen that often) then why not use them in my posts? Don't wanna waste good pics, you know?
Based on this, hmm how should i put it, rather sophisticated look, one might think that i'm actually heading to the art museum (in front of which these pics were taken) to discuss art in a highly civilized manner...but neeh, it was just another ordinary wednesday, nothing unusual or special about it. Sometimes you just wanna look a little sharper than you actually are(?) hehe.

3 comments:

Frank Vinyl said...

gorgeous!!!
love the pants girl

francesca
www.frankvinyl.com

2000 said...

Kaunis :)

Kookie B. said...

Now I see your fascination for snakeskin print! I love your pants. And you styled it so well!