9/28/2012

RAIN OVER ME

Tuleeko jollekulle muulle tuosta Hennesin paidasta mahdollisia Missoni -mielleyhtymiä? En edes hoksannut sitä ostoshetkellä, mutta nyt kun Lindexin yhteistyömallistoa tulvii joka tuutista, niin huomasin printissä kieltämättä jotain tuttua...
//Anyone else noticing the slight Missoni resemblence in the top's print?
takki + laukku ZARA | nahkasortsit BIKBOK | paita H&M | kengät SKOPUNKTEN | sormus GLITTER
//coat + bag ZARA | leather shorts BIKBOK | top H&M | boots SKOPUNKTEN | ring GLITTER

Ahaha haha. Alkoks nyt otsikon aikaansaannoksena junnaamaan päässä se superrasittava Marc Anthonyn ja Pitbullin renkutus? Jos kyllä, niin syvät pahoitteluni, ei ollut tarkoitus. Noh, samaa biisiä luukuttaa ikävä kyllä nyt meikänkin mielensisäinen jukeboksi, jos se yhtään lohduttaa... 
Mutta jooh, viime päivinä on tosiaan noita syyssateita riittänyt, ei kiva. Rakastan syksyä mutta mieluummin kuivaa sellaista. Kuivaa siis nimenomaan sanan kirjaimellisessa merkityksessä, heha :P Ilmassa alkaa muutenkin olla jo sen verran syksyistä koleutta että villakangastakkikelit ovat nyt aika lailla käsillä. JEHUU, sanon minä. Oon edelleen superkiintynyt tuohon viime syys/talvisesonkina hankittuun Zaran villikseen. Malli on melko ajaton ja simppeli mutta selän sympaattinen rusettiyksityiskohta tuo siihen oman veikeän säväyksensä. 

Hamstrasin muuten eilen jälleen vähän UFFilla, mmwahhahhaa >:] (ja ennen kuin Päkä tai joku siellä kurtistelee kulmia niin yksi sana teille: TASARAHAPÄIVÄT, oujea)...Tai no hamstrasin ja hamstrasin, mukanani lähtivät yksi bleiska, mmmakshihame ja pieni olkalaukku. Olin löydöksistä (ja no, kolmen euron kappalehinnoista) sen verran ekstaasissa, että teki mieli lähinnä hypähdellä mairea hymy naamalla UFFipusseineni kotia kohti. Onnistuneissa second hand -ostoksissa on vaan jotain ekstrakutkuttavaa. Ehkä se on se löydösten uniikkius ja tietenkin huokeat hinnat (tosin tämä ei välttämättä päde juuri UFFin kohdalla) yhdistettynä tunteeseen siitä, että oli kerrankin juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan, jotka yhdessä luovat tuon kirppistelyn jälkeisen euforisen tilan.
TAI sitten ostosriippuvuus, kutsukoon kukin sitä miksi ikinä haluaa :P

Viikonlopun agendassa olis nyt suunnata mammaa ja Tapiota (sivupalkin "black beauty" -tunniste valaisee kenestä kyse :]) morjenstamaan mutta tällä kertaa ajattelin roudata jättiläppärin mukanani koska tarkoitus olisi muun muassa saada julkaistua vihdoin viimein se kauan kaavailemani kunnon leffapostaus. Mutta katsotaan, onko Ouski ensinnäkin aikaansaavalla vai sluiba sluiba -tuulella ja onko Mister Mokkula kuinka taipuvainen yhteistyöhön vaiko vaihtoehtoisesti silkkaan kussspäämäisyyteen. 

Mutta jöö, nyt mun kalapuikot (paistan muuten aina kalapuikkoja kun päivitän blogia, kohta joku luulee etten syö mitään muuta) alkaa kärtsätä joten toivotan tässä kohtaa kaikille oikein mukavaa ja mahdollisimman sateetonta viikonloppua!
Hejjjdååååå!

//In the past few days we've had more than plenty of irritating continuous rain over here, so I'm glad to look out of the window now, and seeing there's finally (possibly a brief) pause to it... I love Fall and all and i don't even mind it getting a little chillier day by day but I DO mind the rain that usually follows it. 
What's great about Fall and Winter on the other hand, are all the beautiful and effortlessly stylish COATS. Aah, finally got to wear my grey Zara coat from last A/W season and i'm still super attached to it. The cut and shape is pretty timeless and simplistic but the little quirky bow detail at the back gives it its own playful and unique spin. 

Now I'm off to visit mummy dear and the world's dearest black little furball (see label "black beauty" to know of whom i'm talking about :]). Have the loveliest and stressfree weekend everyone! 

10 comments:

the rubber doll by pepa said...

Love the whole look! Much love to youuu<333

http://therubberdoll.com/

ELLA said...

vau! oletpa upea. :-)

Laura said...

Super kiva asu, varsinkin toi takki!

Anonymous said...

alko muuten soimaan :D

Kookie B. said...

I want your coat! I wish the weather here was colder so that I could wear a jacket that's as long and thick as yours. Oh darn it.

Hanna said...

ihan mielettömän siisti asu !

Outi said...

the rubber doll by pepa: Why thanks you dear, much love to you too :]

ELLA: No voi kiitos, vähän punastuin :>

Laura: Ihan superisti kiitoksia Laura :]

Anonyymi: Äääh otan osaa :/ :P

Kookie B.: Haha, so there IS a reason why one should wish for colder weather :D It's usually the other way around...

Hanna: Isot kiitokset! :]

Anonymous said...

Onks noita takkeja vielä Zarassa, mahdollisesti?:) vai onks toi niinku viimevuoden takki taaaai....

Outi said...

Se on joo ostettu viime syksyn (vai olikohan se kevään) tienoilla, ettei taida enää löytyä :/

Saara said...

Upea asu! Rakastuin sun kenkiin:)