2/17/2013

IN MY PJ'S

idleopardipökät
bleiska/blazer 2ND HAND | T-paita/tee CUBUS | housut ja kengät/pants & shoes H&M | laukku/bag ZARA | kaulakoru/necklace SEPPÄLÄ

Kirppistelyä kotinyhväyshousuissa. Sellaista oli päivän agendalla tänään. Tosiaan pyjamaosastolta ovat nuo Hennesin leopökät, mutta onneksi mikään laki ei toistaiseksi kiellä käyttämästä kotioleskeluun alunperin tarkoitettuja vaatekappaleita ulkosalla. Mites nää onepiecet-ihmiset? Haha. 
Paritin lökäpöksyt asiaankuuluvasti päivän kirppisteemaa mukaillen UFFin jättibleiserin kanssa ja uskaltauduin liukastelemaan uusissa nilkkureissa, joita ma niin rrrakashtan hemmetti vie! Vaikka päkiät ehkä ei yhtä paljon. Mutta aina kaikki ei voi olla tyytyväisiä.
Päivän saalis jäi aika vaatimattomaksi: yksi pipo. Mutta sitäkin siistimpi pipo! Laitan piakkoin jonkinmoista asua sen kanssa tulemaan. Sinänsä jännä, että mä olen toden teolla löytänyt päähineet nyt näin nollakeleillä, kun taas kovimmilla pakkasilla mä viritin epätoivoisena jotain kaulahuivia korvien suojaksi.

Mutta jöö, menen tästä lämmittämään jauhelihakastiketta. Ja yritän olla rikkomatta enää yhtään enempää astioita. Äsken pistin salaattikulhon tuhannen säpäleiksi... vähän harmittaa, oli se sentään kallisarvoinen ja hyvälaatuinen keräilyharvinaisuus Ikeasta.

***
Have to say I felt right at home in today's look since the leo pants I'm wearing are actually from the nightwear section and although I don't sleep in them, I mainly wear them as my comfy "relax pants" when I'm just cozying up at home. But luckily there's no law against thinking a little outside of the box once in a while :)
Rummaged around some second hand stores today and happened to find the coolest beanie I've seen in a while, can't wait to create an outfit around it! 

6 comments:

Fannia said...

Noi kengät on ihanat! :)

Nomsa Mangena said...

Haha can't believe they're your pj's, you deffo rocked them girl!
Love the entire look!
www.representing-me.blogspot.com

Outi said...

Fannia: Voi kiitoksia, kiva että säkin tykkäät! :)

Nomsa Mangena: Hahaha me neither :D that's really sweet of you, thanks dear <3

Ivana Džidić said...

What a great idea! Thinking outside the box is always amazing:) it is so easy to get into routine.

Amanda said...

Coolest PJ's ever =)

00alexandra00 said...

I like coat shoes and your perfect make up , and ombre <3