5/17/2013

BLACK SUMMER

idräppilippis
shirt & jeans H&M |leather jacket & heels 2ND HAND | clutch & shades MONKI | cap ???

Haa, löysin sitten tollasen räppilippiksen jostain kaapin uumenista, YO madafakas. Tuli aikoinaan hankittua Vaasassa yhtä hoppimuodostelmaa varten, kun vielä pyörin noissa street-tanssikuvioissa ja -kisoissa mukana. Tuolloin ajattelin, että tulee muuten saletisti olemaan ainut kerta kun kyseisen lätsän päähäni vedän (tyyli oli tuolloin aika eri planeetalta) mutta kappas siinä se nyt vaan möllöttää. Ja oikeestaan aika lailla tykästyinkin!
Kengistä sen verran, että noi on jo itseasiassa about parisen vuotta vanha ostos, mutta vasta nyt ekaa kertaa jalassa. En tiedä, oisko ne sitten noi nyöritykset mitä oon ehkä vähän vierastanut...Mutta pakko sanoa, että ovat muuten aivan hemmmetin hyvät jalassa, vaikkei ehkä ihan näön perusteella heti olettaisi. Noissa on jotenkin ihan täydellinen lesti mun jalalle tai jotain. Mutta nyyh, kenkien löydöspaikkana toiminut turkulainen Fab Vintage on sittemmin tehnyt katoamistempun ainakin tosta Brahenkadulta ja mahtaakohan muuten olla, ettei kyseistä putiikkia ole enää olemassakaan(?) No eniveis, parikymppiä kenkuleista silloin pulitin, että ei paha! Ja lupaan laittaa parempaa kuvaa jossain vaiheessa, eilinen kuvaaja oli vaan jo ihan valmis hermoparantolaan siinä vaiheessa, kun olis pitänyt alkaa vielä kenkiäkin zoomaileen :P

***
Yesterday's look featured not one but two new favorite pieces which have practically been lying in the closet collecting dust and desperately waiting for someone to wear them. I'm talking about the cap of which I basically wasn't even aware/had forgotten that I owned one(?!) and the heels which I think I've been saving for some fancy special occasion which apparently never came my way :P Actually, I think it's a little funny to "save" clothes for some specific purpose or situation. I mean, if one likes something, they should just wear it, right? So why aren't I doing as I preach then? Haha. Cause the human mind is messed up, that's why. But what do you guys think? Do I rock the cap or not?

8 comments:

Jenna said...

Todella ihana asu <3

Lula said...

Tää on kyllä yksi mun lemppari sun asuista!

Esther Dawson said...

Totally in love with this whole look, your hair is gorgeous!xxxx

Liezel Esquire (FASHIOLIEZTA) said...

LOve this look! Stunning!

Outi said...

Jenna: Jeee kiitti paljon söpöliini :))

Lula: Oo meinaatko? Tosi kiva kuulla että tykkäilet! :]

Esther Dawson: That's really sweet of you, thanks a lot! :)

Liezel Esquire: Wow, thank you so so much! :)

Lusikka said...

Oi tästä asusta tykkään paljon! Huikee 8)

Kirsi Emilia said...

Todella hieno asu! Tykkään, tykkään :)

xx KC

http://starbuckscallsmecasey.blogspot.fi

Nanni said...

Tsiisus sentään, pakko sanoo että oon maailman kateellisin sun jaloista :---------D