5/16/2013

WANTS/NEEDS

all items TOPSHOP.COM

Se olis taas ööö reilun kolmen viikon päästä jokavuotuisen Tukholma -piipahduksen paikka ja Topshoppi luonnollisesti mielessä kuumotellen olen tässä hiljattain ajautunut klikkailemaan kaikenmoista pientä jännää wishlistille. Vaikka no periaatteessa mä tiedostan, että todennäköisesti tuun törmäämään tsägällä ehkä yhteen näistä itse liikkeessä ja sekin sitten niin pirun kallis, että vaan turhaudun ja lopulta teen jonkun viime hetken epätoivopaniikkiostoksen koska "sieltä nyt vaan on pakko ostaa jotakin", kun kerta ihan meren yli ollaan paikalle raahauduttu. Joku vois kysyä miksen vain tilaa nettikaupasta. No kun ei siinä vain ole sitä samaa hohtoa! :-D

Mutta jos nyt ajatellaan ihan näin hypoteettisena skenaariona, että shoppausonnettaret sattuisivat kuitenkin olemaan mun puolella ja lisäksi voittaisin vaikka vielä veikkauksessa just sopivasti ennen reissua, niin ilostuttaisin empimättä elämääni muun muassa löysillä printtiteeppareilla ja svetareilla, poikafarkkusortseilla (niiin uus lempparisortsimalli, uujea), aika täydellisenvärisellä farkkurotsilla ja mahdollisesti myös joillain kivoilla kesäkoroilla.

Miten ois, maistuiskos ehkä teillekin?

***
Boyfriend shorts, funky print tees and sweats, a perfect acid wash denim jacket and some nice pair(s) of summer heels--> pretty much sums up my wishlist of the moment. And big surprise, Topshop seems to have it all. Again. We'll see how my luck turns out and if I manage to come across even one of these pieces when I get to hit the actual store in about three weeks from now (crossing fingers). Yep, it's time for the annual Stockholm visit again pals, yaay!

2 comments:

Ida said...

Mahdollisesti maailman siisteimmät hopeakorkkarit !

Outi said...

Samaa mieltä!! :))