5/14/2013

STRIPES X 2

idtuplaraidat
shirt BORROWED FROM MUM | shorts & shoes ASOS | backpack 2ND HAND | shades MONKI
Hellurei,

Eipä siitä viimeisimmästä postauksesta ookaan taas kulunut kuin tasan viikko, eh. Että se siitä skarppauksesta >:/ Mutta joo puolustaudun sillä, että on tullut taas oltua pienen minireissun päällä ja mä olen syystä tai toisesta hirveän huono päivittelemään blogia muualta kuin kotoa käsin, haha. En kai pysty vaan jotenkin yhtä hyvin keskittymään. 
Mutta jeps, oheiset kuvat on otettu tosiaan (jo varsin kesäisessä) Porvoossa ja noissa erotuomariraitasortseissa tullut pitkälti hengattua viikonlopun yli. Iski joku omiin yläosiin turhautumis -vaatekriisi ja oli pakko lainata äidiltä tota sangen kirkuvanväristä raitapaitaa. En nyt tiedä, onko toi oranssi ihan sitä ominta väriosastoa, mutta sen sijaan jotenkin toi vaaka- ja pystyraidan yhdistelmä iski sen verran lujaa, etten oikein jaksanut moisesta välittää.

***
Ooops, it's been a week since my last post, shame on meee :/ Took a little mini break from...well, from taking a break actually haha, and somehow I've always found it a little tricky to concentrate on blogging when being on the road...
Anyways, these pics were taken last Saturday and I guess you could officially say it's summer now cause let's face it, I was sweating my ass off in those tights, just didn't have the guts to leave them out yet, guess my pale legs are still a little shy of all the light after the long dark winter, haha. Not sure if bright orange is the right colour for me, it was mainly just the stripe on stripe combo that I was really eager to try out. Any thoughts, opinions? :)

3 comments:

Anni said...

Aaaaa oot niin upea!! : )

www.anninsafari.blogspot.com

Katja said...

Heh, katsoin juuri että tosi kiva paita ja olin varma että kyseessä on kirpparilöytö! :) Raidat on kivoja!

Outi said...

Anni: Ääääh, no voi kiitti kiva :))

Katja: Heha, tällä kertaa ei ollu! Jooh, huomaan että katse kiinnittyy jo pelottavankin automaattisesti kaikkeen raidalliseen tuolla kaupoilla pyöriessä :DD Pelkään kyllä vähän yliannostusta, joten yritän ostaa maltilla...