8/14/2013

BLOOMING BOMBER

idkukkabomberi
my super fab photographer of the day :)
jacket H&M | tee ASOS | faux leather shorts BIK BOK | sandals BIANCO | clutch MONKI | shades NEW YORKER

Hiphei, kannatti napata kukikas bomberi Hennesin joulunjälkeisistä(?) alennushulinoista, sikälimikäli kun kaikenmoiset kukkaset tulevat ilmojen viilentymisestä ja yleisestä viherkasvillisuuden vähittäisestä kuihtumisesta huolimatta olemaan suhteellisen kovaa huutoa syys/talvi-muodin kartalla. Tarkoitus olis tehdä tässä piakkoin pienimuotoisia täsmäkatsauksia alkavan kauden trendeihin (kunhan nyt sais vaan aikaiseks, Ouutiiii geeet aaa griiiip) ja taisivatpa nimenomaan kukkaprintit ollakin ekoina vuorossa :]
Vaikka vuodenajoista juuri syksy on aina ollut mulla henkilökohtainen lemppari, enkä jää esimerkiksi hellepäivienkään perään varsinaisesti itkemään, täytyy sanoa että jos jotain, niin sandaalikelejä jään kyllä kaipaamaan :/ Jos mä saisin päättää, niin vallitsisi koko ajan sellainen säätila, jossa vois huoletta kerrostella pitkähihasten ja takkien kanssa, mutta varpaat tarkenisivat silti ongelmitta ilman sukkia. 

Iänikuinen blogiavautumisaihe kyllä toi sään ja pukeutumisen yhteensovitus, lol.

***
Since all sorts of floral prints seem to be keeping their spot in the fashion front line in the upcoming season, I must say I'm pretty pleased with myself for snatching that bomber during the last Christmas sales at H&M. Although it's already getting cooler and cooler outside as Fall is slowly but inevitably approaching, I think I'm not gonna be ready to let go of all those blooming beauties yet, as seemed to be the case with several designers...Don't get me wrong, Fall has actually always been on the top of my favorite seasons, just wish it would never get too cold to wear those strappy sandals... :/

10 comments:

Reetta said...

Rakastan tota ekaa kuvaa! Amazing :-)

Ansma said...

Oi miten ihana fiilis näissä kuvissa on ! Teillä molemmilla oli blogissa ihania kuvia. Ottakaa useemminkin yhessä nää asukuvat ;)

Anonymous said...

Sulla on todella kiva ja inspiroiva tyyli! <3 Ainoa juttu mikä mua suunnattomasti ärsyttää on toi lähes joka postauksen kuvassa esiintyvä poseeraus jossa sulla on toinen käsi oudosti päässäs!! Vähän vaihtelua kiitos! Sitten blogi olis super!!!

natalie edwards said...

wow amazing! the photography is so good!

love the shoes <3

www.fashion-form.blogspot.co.uk

Janina Havia said...

Upeita kuvia! :)

http://crushonfash-style.blogspot.fi

Outi said...

Reetta: Heh, joo kieltämättä Ansku onnistut nappaamaan aika helmen! :)

Ansma: No voi vitsit, kiva että hyvä fiilis välittyy, näitä oli hauska ottaa! Ja juu, pyritään aina kuvailemaan yhessä kun saatais vaan aikataulut useammin natsaamaan :)

Anonyymi: Hehe okei! Mä taas ite koen että tota vaihtelua itseasiassa löytyy mun kuvien kohdalla aika paljonkin. Mutta toki kaikilta noita maneereja löytyy niin puheesta, eleistä kuin liikkumisestakin. Mutta mä sanoisin näihin edelleen, että parasta vaan kun ei liikaa takerru pikkujuttuihin puhumattakaan että antaisi niiden nyt "suunnattomasti ärsyttää". Koska ymmärrät kai, että jos mä lähtisin kuuntelemaan joka ikistä vastaavaa kommenttia, niin olis pian aika vaikea olla yhtään mitenkään päin, sillä aina löytyy taas jotain, minkä joku toinen kokee häiritsevänä/ärsyttävänä jne. nää kun tuppaa olemaan niin subjektiivisia juttuja. Siksi mä koen vaan parhaaksi mennä sillä omalla tyylillä etiäpäin kuten tähänkin asti ja se joko kelpaa tai sitten ei :)

natalie edwards: Thanks a lot dear, I'm in love with the shoes as well :) And yeah Ansku did a really good job with the pics!!

Janina Havia: Kiva että tykkäät, kuvaaja ollut kyllä tulessa! :)

nomsa mangena said...

you are SO pretty outi, and that outfit is perfection! your photographer/friend, is also gorgeous and i love what she was wearing too!

www.representing-me.blogspot.co.uk

Anonymous said...

päädyin tänne annaliinan blogin kautta ja jään kyllä seurailemaan, koska sun tyyli on niin ihana :)

Outi said...

nomsa mangena: Oh your such a sweet girl Nomsa, thank you so much :))

Anonyymi: No voi vitsit, superkiva kuulla! Lämpimästi tervetulloo :)

Maria said...

Voi ihana tuo ihan ensimmäinen kuva : ) ja tosi kivat aurinkolasit !!

-Maria

http://dejiss.blogspot.com